понеділок, 30 серпня 2021 р.

Grey Flannel Geoffrey Beene

 

Grey Flannel Geoffrey Beene


   9.05.2018
   Бренд Geoffrey Beene заснований американським дизайнером Джефрі Біном, ведучим модельєром одягу 1970-1980 р., який одягав всіх президентів, починаючи з Жаклін Кеннеді.

   В 1975 році вийшов його перший аромат Grey Flannel (парфумер Andre Fromentin), який мав великий успіх. В 1976 році отримав парфумерний Оскар - нагороду FIFI Awards за досягнення в області парфумерії.

   Запах соковитої терпкої, густої, вологої зелені. Кислувате фіалкове листя. Вологий землистий корінь ірису з невагомою борошнистістю, а з часом гіркувато-пудрові соковиті пелюстки самої квітки. Делікатна волога мшистість створює фон і підсилює звучання ірису.

   Grey Flannel Geoffrey Beene - весняна природна замальовка лісової галявини. Звучить чисто та заспокійливо, свіжо та затишно. Приємне відкриття легендарної композиції, про яку стільки різних розмов . Я би його кваліфікувала, як фужер. Хороший бюджетний варіант для повсякденного стилю одягу з акцентом на зручність.

  Господиня флакону стверджує, що випуск давній, не сучасний.

   Дещо нагадує Chanel 19 - далекий відгук трав'янистої гіркоти гальбануму.

   На той час, напевно, дизайн флакону і фланелева торбинка були дивними і незвичними, та сьогодні це вже не вражає. Хочеться звернути увагу на дуже бюджетну вартість - всього 20 $ за цілих 240 мл.

Немає коментарів:

Дописати коментар