субота, 28 серпня 2021 р.

Oiro Mona di Orio

 

Oiro Mona di Orio


   Сьогодні для мене Oiro Mona di Orio - це квітентесенція серпня, коли  щодень потрібно не просто прожити, а просмакувати,  розтягуючи  задоволення, цінуючи кожну мить та втішаючись.

   Пильний запах спецій з солодкувато-камфорною пряністю на старті припорошив запашну квітковість, додав пікантності та тепла, але не приховав індольності.

   Фруктові ознаки жасмину я не відразу помітила та ця виразна анімалістичність, яка робить Oiro звабливим, чуттєвим та розпусним. Є у неприємному запаху екскрементів якась магічність. Інакше як пояснити, що подобається це звучання?

   Одночасно волого-в'язко-медово та дзвінко, завдяки чому в Oiro є і сяяння золота, і шурхіт, і легкість, і святкова урочистість.

   Я відволіклася на аромат жасмину та не на меншу увагу у композиції заслуговує медово-оксамитовий безсмертник з трояндовим відтінком на тлі солодкуватого ладану. Чарівна та вишукана не щільна помадність. При найменших ознаках цієї жовто-золотої квітки у парфумах я відразу відправляюся на балкон, де пів літа стоїть букет і до цього часу виразно пахне запашним сіном.

   Особлива помадна нектарна солодкість чергується із фруктовою свіжістю, задимлюється ладаном та доповнюється шоколадним смаком. Радості додає десертна ваніль на тлі масної деревини.

   Не перестаю захоплюватися ароматом Mona di Orio, який щоразу викликає довготривалі емоції, а потім ще й тішить приємним посмаком.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар