понеділок, 30 серпня 2021 р.

Rose Hubris Ex Nihilo

 

Rose Hubris Ex Nihilo


   12.08.2019
   Ось коли потрібно носити Rose Hubris Ex Nihilo, щоб вона не дратувала модним синтетичним звучанням, а здивувала несподівано прекрасним розкриттям. Так, у спеку, коли все плавиться і аромат також. І такого дивовижного ефекту не буде ввечері. коли захочу повторити "на біс", ні зранку, коли виникне бажання переконатися чи не помилилася. Саме в спекотний полудень з'являється аромат троянди, який хочеться назвати "Зарозумілою".

   Я ніколи не куштувала лічі, хоча часто зустрічала у композиціях. І так, як і запах гарденії, здається, навчилася ідентифікувати. Запах фрукту (ну, як мені це здається) при всій солодкості має приємну свіжість та особливу легкість сприйняття. Малиново-ягідний нюанс на карамельній основі. Кажуть, стиглий фрукт пахне трояндою. Напевно, саме тому парфумери використовують його для доповнення квіткових композицій.

   Десь далеко відчувається маслянистість, грибний запах та шоколадність пачулі. Швидко промайнула і кислувата зелень. Та всі думки лише про аромат троянди, який розчиняється у повітрі, але не зникає, а ще довго ненав'язливо привертає увагу.

   Чомусь мені здавалося, що отримаю купу компліментів. Та ні, жодного, на жаль.

   14.05.2018
    Солодкий фруктовий початок Rose Hubris Ex Nihilo піднімає настрій в цей похмурий холодний день. Дещо апетитно, але зовсім не натурально. Як кажуть, дорога синтетика.

   Смолисто-деревно-прілий запах пачулі, на тлі якого вимальовується яскрава троянда: карамельно-ванільно--вершково-солодка з п'янкою лікерністю.

   Терпкість мускусу та солодкувато-лісові відтінки штучного моху. Не помітити цього неможливо, якщо ти є прихильником вінтажної парфумерії. Та я не можу сказати, що мені не подобається звучання. Якісно, але без хвилюючих емоцій і життя.

   Винні відтінки лабдануму та солона карамельність амбри. І навіть можна вловити анімалістичні нюанси.

   Зарозуміла троянда - так, здається, перекладається Rose Hubris. Погоджуюсь, що зарозумілість в композиції прослідковується, а ось аромату троянди мені не вистачає.

   29.03.2016
   Вы никогда не забываете о наличии каких-то парфюмов в коллекции? А я забываю. Когда-то мечтала приобрести Беж Шанель, а оказалось, что у меня уже есть. Сейчас забыла о наборе миниатюр нового для меня бренда, да и не только для меня, Ex Nihilo. И как сегодня обрадовалась, когда вспомнила о нем! Совсем не думала какой из ароматов выбрать - хочется все поносить и побыстрее. Рука вытянула Rose Hubris - Высокомерную Розу.

   Очень сладкое фруктовое начало благодаря экзотическому фрукту личи. Кажется, что открыли банку ароматного варенья из лепестков розы. Аромат, как тягучий ликер, густого малинового цвета.

   Со временем яркость становится спокойнее, сочные краски приглушаются. И роза распускается винно-бордового цвета с фруктовым ароматом, но без особой сладости. Рядом хорошо слышно смолистость лабданума и шоколадность пачули. Пряные оттенки придают остроты и пикантности.

   Постепенно ароматы розы и пачули переплелись так, что сложно определить: это роза на фоне пачули или пачули в розе.

   Мускус улавливается, но не раздражает терпкостью и кислинкой, не вылазят его шершавые угловатости. Очень хотелось бы чтобы так и дальше было.

   При первом знакомстве напомнил мне Rose Barbare Guerlain. Сравнить не могу, так как последней уже нет в наличии. А роза Ex Nihilo не кажется мне высокомерной. Иногда в ней  много радости, иногда даже кокетства и озорства. Не болтливая, больше молчащая, но эмоциональная. Без особенной драматургии и глубины, но с длинным манящим шлейфом.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар