понеділок, 30 серпня 2021 р.

Iris 39 Le Labo

 

Iris 39 Le Labo


   6.03.2019
   Вологий землистий запах ірисів, трохи водянистий, прохолодний, мускусний, абсолютно без солодкості. Прекрасний, як і при першому нашому знайомстві з Iris 39 Le Labo.

   Ніжна гірчинка соковитої зелені, тонізуюча кислинка бергамоту, натяк на пряності створюють весняні декорації нового дня.

   Запах прілого листя додають пачулі. Це саме образ сьогоднішнього парку в дощовий день, який викличе в будь-кого смуток, але не в тих, хто шаленіє від запахів, хто аналізує та постійно порівнює аромати, хто прислухається до найтихіших відтінків та вирізняє найнепомітніші нюанси.

   Запах гнилого та чогось розкладаючого доповнив органічністю та натуральністю. Навіть іланг-іланг сьогодні не кокетнічає своїми льодяниковими можливостями, а веде себе стримано, як лікарсько-деревний компаньйон.

   Знову думки повертаються до запаху пачулі, який на певний час забиває голос ірису. Саме завдяки їм створюється колюча шипровість, саме вони відповідають за об'єм та глибину.

   А в шлейфі аромат ірису дивовижний!!! Навіть важко підібрати слова, щоб передати враження і охарактеризувати те, що я чую. Гіркувато-вологий квітковий запах ранньої весни, який надихає та обіцяє щось особливе, неповторне.

   3.05.2018
    Колись давно я придбала Labdanum 18 Le Labo, щоб мати аромат з улюбленим компонентом. Та мені композиція чомусь нагадала дуже Shalimar Guerlain, який не є в фаворитах. І інтерес до самого бренду у мене на багато років пропав.

   Iris 39 Le Labo замовила, зрозуміло, із-за наявності ірису. І тепер розумію, що терміново потрібно надолужувати згаяний час.

   Вологий ірис з гірчинкою і землистістю. Соковиті пелюстки, корінь, і стебло. Якщо не звертати увагу на любов з першого погляду, а уважніше розглядати Iris 39, то починаю помічати ще й солодкувату пильність і затхлість, і морковку, і пряність, і запах грифелю від олівця, і присмак металу.

   Приємна цитрусова кислинка додає свіжості та бадьорості.

   Солодкувато-смолисто-деревні пачулі створюють темний і лісистий фон та глибину. Хоча їх присутність часто асоціюється з золотою осінню, в даній композиції такий ефект відсутній.

   Вершкова кремовість фіалки. А подушечки пальців пахнуть льодяниковим іланг-ілангом, тому що я торкалася ними того місця, куди нанесла аромат.

   Iris 39 Le Labo - дивний, квітково-деревний, пудрово-гіркий аромат. Дзвінкий, живий, енергійний, сповнений бажань. Здається, це той дикий ірис, що росте у лісі та ще й у горах. Я такі вперше зустріла, коли подорожувала по Македонії.

   Ця ірисова композиція на сьогоднішній день затьмарила всі відомі. Якщо моїх 5 мл краси мені не набридне, обов'язково придбаю великий об'єм.

Немає коментарів:

Дописати коментар