субота, 28 серпня 2021 р.

Futur Robert Piguet

 

Futur Robert Piguet



   24.04.2018
    Мені Futur Robert Piguet здавався симпатичним зеленим ароматом, але простим, без складності, без глибини. І тому дістаю його дуже рідко, швидше "за компанію". Так було і сьогодні зранку. І як же я здивувалася, коли від композиції, яку пам'ятала, майже нічого не почула. Натомість з'явилося багатство звуків, постійні зміни, нові відкриття і найголовніше - емоції. Так, композиція без драматизму і сексуальності-чуттєвості, але це чудова весняна зелено-квіткова рапсодія.

   Димний з терпкістю бергамот. Чудові неролі зі складним ароматним малюнком. І свіжість, і квітковість, і цитрусовість, і пряна ароматичність, і запах молодої кори.

   Соковита, волога трав'яниста зелень насиченого кольору.

   Кремова вершковість фіалки добавляє ніжності, а опушене соковите листя - кислинки.

   Кислувато-фруктовий з ледь вловимою індольністю жасмин.

   Але основним акцентом в Futur саме сьогодні є сухий, гірко-землистий запах ветиверу. В якийсь період це дует ветиверу і фіалки. Поєднання ніжності і впевненості, граційності та елегантності, кремовості і димності.

   Протягом всього звучання постійно чую відтінок, який нагадує запах маків - вершково-трав'янисто-борошнисто, ледь припилено, трохи солодкувато.

   Я володію флаконом з перевипущеним Futur Robert Piguet в 2009 році. Звичайно, дуже хотілося б познайомитися з оригінальною композицією 1960 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар