пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

Chanel No 19 Chanel

 

Chanel No 19 Parfum Chanel


   No 19 на честь Дня народження Chanel. Традиційно дістаю пляшку з парфумами.

   Гірко, пряно, терпко, зелено. Запах гальбануму з сирістю, маслянистістю та смолистою солодкуватістю.

   Димно та землисто-волого. Вершково-гірко-борошнисто. У якийсь момент стає кремово.

   Все добре знайоме та зрозуміле та я все з нетерпінням чекаю появи тієї дивовижної троянди. І її помадність все ж таки з'явиться, але згодом, після специфічного цукерного звучання екзотично-сонячного іланг-ілангу.

   Колись я казала, що саме природа Chanel No 19 - це ольфакторне забраження мого характеру. Напевно, все так і є до цього часу.

   5/10/2019
    Та все ж мій найулюбленіший аромат у Chanel залишається Chanel №19. При перших знайомих ароматних звуках відчуваю, ніби зустрілася з найкращою подругою.

   А ще, напевно, саме цей зразок із 1970 років мені дуже подобається, рідина якого жовтого (а не зеленого!) кольору, на чорному колі одна С, а не дві схрещені, на коробці відсутнє слово Parfum, а в середині гофрований папір.

   Та найголовніше, що розкриття у Chanel №19 особливе! Крім знайомого всім сирого, гіркого, терпкого, прохолодно-димно-зеленого, з маслянистістю серйозного гальбануму, який може налякати на старті, такі сюрпризи чекають у композиції.

   Землистість корінців ірису та солодкувата пудровість. Густа насичена кислинка поступово стає легкою та повітряною. Помітні ніжні пелюстки жасмину, а за ними приховується стримана індольність.

   Терпко-солодкувата волога мшистість. Гіркота стебел нарцисів має болотний характер. Ділове, гордовите, елегантне, відсторонене звучання несподівано стає кокетливим, жіночним, романтичним, радісним, добрим і сяючим.

   Помадну троянду я вже і раніше зустрічала у Chanel №19 та сьогодні вона ще цікавіша - винна-терпкуватість її насиченого бордового кольору пелюсток нагадувала забродивші вишні.

   А ще вперше, як не дивно, помітила цукерочний іланг-іланг на тлі деревини кедру. Саме цей дует додав композиції не лише особливого колориту, але й оксамитового тепла та золотого сяяння сонця.

   14/06/2017
   Горько-травянистый гальбанум насыщенного зеленого цвета с изумрудными и оливковыми оттенками. Пыльность и душность, как перед дождем, а через мгновение - прохладно и сыро. Землистый влажный ирисовый корень. Терпко-сладковатая лесная мшистость.

   Из цветов выделяется горчинка и еле уловимая индольность нарцисса. Невесомая цветочная сладость напоминает лучи весеннего солнца ранней весной. Со временем цветы станут кремово-сливочными, трогательно-нежными на фоне сухой горечи ветивера, камфорности и дымности.

   Chanel №19 - как всегда, элегантно-сдержанная, молчаливая и строгая. Ужасно организованная и дисциплинированная. С огромной силой воли. При таких чертах характера одновременно утонченная и с безупречным вкусом.

 

   7/11/2016
   Со вчерашнего вечера мне захотелось именно parfum Chanel No 19 Chanel. Я даже убалтывала себя достать что-то другое, но желание было огромным.

   Казалось бы все, как всегда, - сочная влажная зелень, горький гальбанум. Сладковатая пыльность и нежная сливочность. Но что-то есть другое, чего раньше  не замечала. Я ожидала прохлады, а получила мягкое тепло и прозрачную цветочную нежность на фоне изумрудной листвы.

   Не хочется ничего громкого и шлейфового, а именно хорошо рядом с такой элегантной сдержанностью, какая есть в 19. Эта цветочная аура, в которой сегодня хорошо слышно жасмин, живая и дышащая. Кажется, что я вижу как она движется, реагируя на дыхание и повороты головы.

   На протяжении всего дня аромат был очень выразительный. Я постоянно слышала и не переставала удивляться, что казалось бы все, как обычно, но одновременно по другому. В нем сегодня столько жизни, энергии и мощи.

   В базе - чуть сладковато-маслянистый мускус, тихое животное тепло и сливочно-ванильная древесность.

   Chanel No 19 - браво! Я впервые так радуюсь этим духам!!!

   P.S. А утром следующего дня от волос исходит такой запах, что можно духи не обновлять. Еще красивее, чем вчера, еще ярче и громче.

Немає коментарів:

Дописати коментар