середа, 8 вересня 2021 р.

Issara Parfums Dusita

 

Issara Parfums Dusita


    Чергову осінь прикрашаю ароматом Issara Parfums Dusita. Чи то навпаки, осінь допомагає парфумам розкритися яскраво та багатогранно. Уявляю у мить вологе пріле опале листя після дощу, коли наношу запашну рідину. Ще - розтріскану пильну кору дерев, самотні лавки та високі ліхтарі, мерехтливе світло яких видається приглушеною мелодією. Трохи смутку чи то від сирості, чи від тривоги, яку підсилює часом осінь. Чомусь саме восени стаєш найбільше чутливим до власних відчуттів, як і до ароматів.

   Та за мить лікерна п'янкість та шоколадно-вишневе огортаюче тепло тютюну асоціюється з кав'ярнею у парку, від чого стає затишно.

   Пряно-димна аптечна шалфейність змінюється смолисто-хвойним запахом. Медово-сінно та магічно. Енергія аромату наповнює так, як це трапляється простояти обнявши дерево.

   З темної глибини доноситься індольність, запах риби та чуттєвість, а у повітрі блукає невизначений аромат квітів. Нестримно хочеться придбати осінній букет хризантем.

   Часом відчувається солодкий присмак, який чергується із пряною гіркотою та терпкістю. Ледь вловна фруктовість, а потім незкінченна солона карамельність та відчуття спокою.

   Issara Parfums Dusita викликає компліменти та захоплення у довкілля, а мені вдається не помічати, навіть часом забути взагалі про осінній смолисто-тютюново-деревний аромат.

 Issara Parfums Dusita , Issara Parfums Dusita

Немає коментарів:

Дописати коментар