неділя, 12 вересня 2021 р.

Fidgi Guy Laroche

 

Fidgi Guy Laroche


   30.07.2018
   Архіпелаг Фіджі загублений серед Тихого океану, де найближчі сусіди - інші острови Океанії. Там круглий рік тепло і можна ніжитися в прозорих океанських хвилях. Кожний із 300 островів Фіджі представляє собою малесенький шматочок тропічного раю. Я б хотіла на такому острові повінчатися під шум океану. Біла сукня на фоні бірюзово-блакитно-синьої палітри - ідеальне поєднання. І не потрібно задумуватися над вибором парфумів - парфуми з однойменною назвою Fidgi Guy Laroche, на рекламі до яких написано "Вишукана суміш ароматів раю".

   Ніжна зелена квітковість перетворюється у виразний аромат гіацинту. Прохолода розбавляється медовим нектаром. Невагомі альдегіди нагадують про чистоту.

    Fidgi перекликаються з Nina (1987) Nina Ricci. Можливо, я і помиляюся, але по пам'яті саме таке враження.

   Невиразна кислинка цитрусів. Волога мшистість. Здається, що щойно пройшов дощ. Тропічна зелень ніжного кольору і чомусь на цій замальовці все закінчилось. Швидше всього із-за стресу від пересилки і без відпочинку аромат не прийшов ще до тями. І тому я так і не відчула ні аромату чуттєвого жасмину, ні ірису, ні троянди. Зелень висихає, набирає терпкості, землистості, розбавляється запахом димного ветіверу.

    Fidgi, аромат раю, не може бути не ніжним. Звичайно, він легкий, свіжий, квітковий і безкінечно жіночний.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар