вівторок, 14 вересня 2021 р.

SpellBound Estée Lauder

 

SpellBound Estée Lauder



   В останні дні літа, коли вже хтось чув запах осені, мені повітря у ранковому парку було наповнене фруктово-абрикосово-персиковими смаколиками. Часом здавалося, що природа напахнілася конкретно SpellBound Estée Lauder.

   SpellBound Estée Lauder апетитно-гурманський, фруктово-квітковий, багатогранний та мінливий аромат, який зачаровує та дивує, викликає захоплення та залежність. Напевно, швидше для впевнених жінок або ж тих, хто має досвід у парфумерних пропозиціях.

   Спочатку SpellBound про апетитні фрукти та сухофрукти, особливо про абрикоси. Масне димне звучання продовжується пряно-деревною історією з терпкістю, гіркотою та різкістю. SpellBound у цей момент видається пікантно-кардамоново-зухвалим.

   Згодом парфуми пахнуть пухкою ванільною випічкою з вершковим кремом. Можливо, це вплив геліотропу?

   Та понад усе я очікувала квіткове серце. Свіжий та одночасно п'янкий аромат лілій, про які я мрію з часу повернення з Волинської Голандії. Кремова вершковість туберози (шкода, що у наших краях ще не вирощують цю квітку). Фруктова помадність троянди. Кремовість гвоздики. Та крім ідентифікованих відтінків ще й медовість, цукерочність, мармеладність...

   В умовній третій частині SpellBound задимлює гірко-шоколадно-смолистим ладаном, часом проявляє тілесність та чуттєвість, іншим разом дивує гірко-масною анімалістичністю та заспокоює карамельно-солоною амбровістю.

   Напевно, буде без перебільшення сказати, що душа сонячного бабиного літа - це SpellBound Estée Lauder. 

    SpellBound Estée Lauder


Немає коментарів:

Дописати коментар