понеділок, 6 вересня 2021 р.

Moods by Krizia Donna Krizia

 

Moods by Krizia Donna Krizia


    21.07.2018
    Krizia (Кріція) - модна італійська торгова компанія, яка випускає одяг та аксесуари. Його історія розпочалася в 50х роках XX століття, коли молодий дизайнер Маріуччія Манделлі в Мілані відкрила свій невеликий салон, який через кілька років перетворився на відомий будинок моди.

   Ім'я Krizia запозичено з незакінчених діалогів Платона, який розмірковував в них про гордість і жіноче марнославство. У Платона і Crizia мав чоловік, який витрачав всі свої гроші на сукні та прикраси для гарних жінок. Маріуччія частково змінила ім'я, написавши через літеру "К", що добавило звучанню компанії екзотичності.

   Парфумерна лінія у компанії Krizia з'явилася у 1982 році з появою першої композиції K de Krizia. На сьогоднішній день парфумерна колекція нараховує більше 15 ароматів. Парфумерія випускається під ліцензією Morris Profumi.

   Moods by Krizia Donna Krizia (Настрій) - створено у 1989 році. Ніжний, жіночний, делікатний аромат, на перший погляд здається простим, але чіпляє, про нього згодом хочеться думати, повертатися і знову наносити.

   Традиційно композиція розпочинається димним бергамотом з маслянистою шкіркою. Соковита волога зелень перетворюється на ніжну фруктову кремовість. Весняний настрій створюють конвалії. Прохолодний запах цикламену.

   Помадно-персиковий тягучий аромат троянди чергується зі свіжим звучанням лілій. З часом з'являється запах деревини.

   Ароматна аура Moods by Krizia створює романтичний настрій. Мені асоціюється з косметичними засобами, які мають дуже приємний запах.

   Ароматна рідина розміщена у флаконі із прозоро скла у формі сходів, який прикрашений великим срібним ковпачком. Автор флакону - П'єр Дінан.





Немає коментарів:

Дописати коментар