понеділок, 27 вересня 2021 р.

Eaux de Caron Forte Caron

 

Eaux de Caron Forte Caron


   27.08.2018
   У духмяному фруктовому початку Eaux de Caron Forte Caron є і кислинка цитрусу, і соковитість яблука, і солодкість апельсину, і терпкість листя смородини, і пухнастість мускусу, і мильність бузку.

   Свіжо, апетитно, ненав'язливо, без амбіцій, без вираженої синтетичності. Приємна композиція для трудових буднів, домашнього відпочинку або для рекомендації юній племінниці.

    Якщо потрібно розвантажитися після носіння глибоких, об'ємних, насичених, яскравих ароматів. Така собі - фруктова дієта - і корисно, і смачно. Але це абсолютно не та композиція, яка сподобається любителям ароматів Карон.

   І все ж із всіх заявлених фруктів найбільше чую сьогодні аромат яблука - солодкувато-винний та трохи липкий, але без неприємного відчуття. То чітко уявляються великі червонобокі соковиті яблука з товстою шкіркою, ароматом яких наповнюється все приміщення, коли вони пролежать добу. То це свіжовижатий сік медового кольору з густою піною. А іншим часом - шматочки яблук у мускусі.

   Так як я все-таки більше "мисливець", ніж "збирач" у колекціонуванні, то позбуваюся дуже швидко всього, що мені не підійшло і думка порадувати когось Eaux de Caron Forte Caron теж виникла, але із-за великої любові до компанії Caron все-таки залишила. Аромати Карон хороші і якісні навіть коли такі - дієтично-фруктово не нав'язливі.


Немає коментарів:

Дописати коментар