субота, 4 вересня 2021 р.

Parure Guerlain

 

Parure Guerlain


  Осінь - моя улюблена пора запахів та ароматів. Запахів у природі та ароматів парфумів. Особливо шипрових композицій хочеться у ці дні. Адже саме вони мають здібність створювати характерний ритмічний "малюнок" на тлі строкатої пори та філософських міркувань. Саме вони надихають на імпровізацію у поведінці та нові бажання. Саме вони додають завершеної естетики заклопотаним дням.

   Здається, я чекала осені, щоб дістати в першу чергу Parure Guerlain. Та якщо до пронизливого холоду ще не можу звикнути, то з задоволенням вдихаю всі запашні "звуки та фрази". І яке ж щастя, коли ольфакторні очікування виправдовуються!

   Товстий та м'який килим терпко-волого-солодкувато-кислуватої мшистості. Колючість цитрусів, липкість соку та пряно-смолиста димність бергамоту. Солодко-пріле листя, а слідом зелена гіркота та трав'янистість. Терпка медовість та солодка сливова фруктовість повільно змінюються трояндовою помадністю, яка доповнюється весняною свіжістю, а згодом проникливою ніжністю бузку.

   Солодка тягуча карамельність, а у повітрі делікатні ознаки стайні з запахом індолу. Зловила себе на думці, що ніколи не була у кінному клубі, а це хороша ідея для осіннього вихідного. Але про це потім, а сьогодні, як і останні кілька днів, мої думки займає лише Parure Guerlain та його багатошарова мшистість, на тлі якої мерехтить квітковість.

 Parure Guerlain іншого разу.

Немає коментарів:

Дописати коментар