середа, 15 вересня 2021 р.

Scandal Roja Dove

 

Scandal Roja Dove




   Зазвичай аромат Roja Dove Scandal дійсно викликає скандал, але не той, який планував автор. Його "зафукують" та нещадно критикують. Часом здається, що я одна розумію композицію і чую те, що не вдається помітити іншим.

   Та Scandal щоразу інший. Якщо ви прочитали про парфуми негативні відгуки, не поспішайте вірити, хоча і довіряєте автору! Так, Scandal може налякати липкістю, розчарувати "невнятністю", викликати асоціацію з няшним рожевим кольором, засмутити туберозною нав'язливістю, але й у його можливостях здивувати та зачарувати.

   Якщо ж Scandal дати шанс, то він розкриється кисло-грайливо-цитрусово, димно-бергамотно, терпко-зеленкувато-маслянисто та льодяниково-радісно на старті.

   Кремову солодку тягучість туберози розбавить прохолода вишуканої фрезії у серці. Душність білих квітів, яку так дехто уникає, буде чергуватися з весняною свіжістю конвалій. А згодом Scandal стане дзвінким та осяйним кришталевим. І я почуватимуся у королівському вбранні.

   Тілесний мускус та карамельність, трояндова помадність та хрусткість жасмину, медовість та мармеладність. Десь з далеку, із глибини доноситься анімалістичність та індольність, що додає чуттєвості та емоційності. Та ще багато інших нюансів та відтінків вас неодмінно потішать, якщо ви полюбляєте багатогранні та мінливі квіткові парфуми.

   А якщо для вас важлива думка довкілля, то Scandal щоразу збирає компліменти. Причому аудиторія шанувальників композиції дуже широка: від поважної пані до юних, ще не сформованих особистостей, які з жадібністю пізнають світ.

 Roja Dove Scandal

Немає коментарів:

Дописати коментар