понеділок, 27 вересня 2021 р.

Baie Rose 26 Chicago Le Labo

 

Baie Rose 26 Chicago Le Labo


   20.08.2018
   Продовжую знайомитися з ароматами американської нішевої компанії Le Labo. І чим далі, тим все цікавіше. І хочеться дізнатися більше інформації про саму компанію, яка відрізняється особливою ексклюзивністю.

Фабрис Пено та Едді Роші працювали в компанії Armani, з часом об'єдналися, щоб рухатися далі і результат їх співпраці - нью-йоркська парфумерна компанія Le Labo.

   Їх магазин у Нью-Йорку нагадує лабораторію (і назва, власне, від цього слова) або старовинну аптеку. Кожен покупець може взяти участь у створенні власної композиції просто у магазині. А можна вибрати вже готові аромати, на створення яких власники запрошують незалежних парфумерів.

   Флакон нагадує аптекарські чи лабораторні пляшечки, на які наклеюється чорно-біла етикетка, яка нагадує рецепт на ліки.

   Аромати Le Labo виглядають оманливо просто. Одного разу спробувавши, зупинитися знайомитися з новими композиціями вже не має сили. Я довго чи то ігнорувала, чи ще щось, а тепер з задоволенням здалась.

   У компанії є ексклюзивна колекція ароматів City Exclusive Collection - присвячена містам світу. Аромати колекції були створені в якості подарунку кожному місту, в якому представлена продукція Le Labo.

   Baie Rose 26 Chicago - перший аромат колекції, з яким я познайомилася. Присвячена композиція місту Чикаго, яке асоціюється з джазом.

   Мускусна кислинка, зелень та терпкість гвоздики-спеції змінюється пряною деревиною. Камфорність та солодкуватість запашного рожевого перцю.

   На такому фоні з'являється помадна з зеленим підтоном троянда, в міру солодкувата, з відтінком підгнивших та свіжих фруктів. Здається, восковості та сяяння надають їй альдегіди. Аромат троянди дуже реалістичний. Здається, що тримаєш у пальцях її соковиті пелюстки.

   Сухий солодкуватий деревний фон. Інколи можу з твердістю сказати, що чую запах кедру, то щось абстрактно-деревне, то пряно-димне, то кислувате.

   Карамельність амбри з солодко-солоним присмаком. І цей дивовижний сандал, характерний для Le Labo, який я вже з легкістю розпізнаю. Кажуть про присутність амброксану, який зазвичай мені не подобається, та у даному випадку не привертає мою увагу.

   Для любителів троянди в парфумерії цікавий екземпляр!



Немає коментарів:

Дописати коментар