середа, 1 вересня 2021 р.

Graine de Joie Eau D'Italie

 

Graine de Joie Eau D'Italie


   16.07.2018
    Одного разу мені фея Віка подарувала пробірку з Graine de Joie Eau D'Italie. Я про це вже розповідала, як із задоволенням відкрила для себе композицію з ароматом гранату. В маленькому симпатичному магазинчику у Венеції щира господиня мені знову подарувала його подарувала і це, напевно, натяк, що час звернути увагу на цей італійський нішевий бренд Eau D'Italie, так як сьогодні я просто зачарована ароматом.

   Кислинка ягід, свіжість, легкість швидко переходять у фруктову солодкість і радість. Приємна без маслянистості та важкості помадність, запахом якої можна насолоджуватися довго-довго і при цьому зовсім не має натяку на ретро, як у Lipstick Rose Frederic Malle.

   Потім чомусь виникає асоціація з апетитним запахом жвачки, на зміну якому з'являється невагома кремовість. Кислувато-солодкий живий запах гранату з ледь вловимою винною терпкістю.

   Якщо минулого разу Graine de Joie я уявляла вишнево-малинового кольору, то сьогодні все по-іншому. Зміст квітково-фруктової композиції розкриває зображення на картинці зліва в кутку, а якщо ще добавити стиглі зерна гранату, то вийде 100% попадання.

   З часом у Graine de Joie з'являється свіжа ніжна зелень, потім тепло солодкуватої деревини. Підкреслю, що ні краплини мускусу, який минулого разу псував сприйняття.

   Чудова, легка, чиста, радісна, ніжна і ненав'язлива, прозора, але не акварельна, кремово-помадна, ігрива та манка композиція. Одна із найцікавіших на фруктово-квіткову тему, яка не перетворюється на нудний компот.

   Присвячений аромат Graine de Joie найсвітлішому почуттю - коханню. Лейтмотивом історії Італії завжди було кохання/любов. Любов до краси, любов до мистецтва, любов до кохання. Відчуття легкості, окриленості, щастя викликає і Graine de Joie/Насіння Радості, подібне тому, яке відчуває закоханий.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар