понеділок, 27 вересня 2021 р.

Corallium Carthusia

 

Corallium Carthusia


   21.09.2018
   В теплі сонячні дні у нашому кліматі Corallium Carthusia може здатися дещо дивним - сирим та солоним, незвичним і неорганічним. Та поки я вдихала аромат, ніс адаптувався і в пам'яті швидко знайшлися спогади про морську подорож. Солоний присмак повітря прохолодного ранку на узбережжі Егейського моря, шум хвиль і їх ритмічний рух, незабутній "мармеладний" світанок. Напевно, аромат Corallium Carthusia точніше відтворює запах на Середземному узбережжі, та це вже нюанси... По-хорошому заздрю тим, хто має можливість відправитися до моря саме восени, хоча море прекрасне в любу пору, навіть зимою.

   Отже, сьогодні буду згадувати море і насолоджуватися Corallium Carthusia, який має кислувато-солодкий початок завдяки димному бергамоту та солодкуватому мандарину.

   Свіжо, тонізуюче, прохолодно, бадьоро. Деревина кедру з капельками смоли додає відчутної липкості. Прохолодна гірко-солоно-смолиста димність ладану змінюється пряно-терпко-трав'янистим з камфорністю запахом шавлії. Здається, що розтираю в пальцях рослину і лікарські нюанси ще більш загострюються.

   З часом увага переключається на сирість та землистість пачулі, а потім на кисло-терпкий мускус характерного сірого кольору.

   Corallium Carthusia буде цікавою для тих, хто вивчає ароматичні композиції.

Немає коментарів:

Дописати коментар