середа, 8 вересня 2021 р.

A Day in My Life Mark Buxton

 

A Day in My Life Mark Buxton



   25.07.2018
   За останній час я отримала стільки цікавих ароматних подарунків від парфумерних фей, що навіть якби сама нічого не купувала, то можна було б протриматися достатньо часу, не страждаючи від інформативного голоду.

   Отже, подарунок Олени - A Day in My Life Mark Buxton - 8а композиція, яка завершує парфумерну колекцію Mark Buxton Parfum. Описуючи ідею аромату, пишуть таке: "Один день із життя людини порівнюється з народженням квітки - прекрасної, не зважаючи на гострі шипи, вразливої та схильної до впливу зовнішнього світу - і позитивного і негативного".

   Фруктова кислинка, терпкість, пряність і яскравий запах перцю. Смолиста бальзамічність з камфорністю і ментольністю поступово стає врівноваженою і аромат перетворюється на пряно-цитрусовий коктейль, а за хвилину - це пильна хмарина із суцільного перцю.

   Абстрактні замальовки змінюють одна одну, не даючи можливості розслабитися. Що ж буде далі? Не хочеться пропустити ще один якийсь момент, а раптом він буде найцікавішим.

   Тягуча вершковість абсолютно без солодких нюансів і на цьому фоні розквітає так довго очікувана троянда, яка заявлена як "троянда із космосу, футуристична, унікальна, модернова, чуттєва і глибока".

   На початку своєї появи троянда мені здається вершково-помадною, але вже за хвилину її аромат стає пряним та з ледь помітними зеленими відтінками. Краплина фруктовості, винний відтінок. Далі здається, що це саме чайна троянда. Ванільний нюанс плавно переходить у пряний, а потім медовий, що додає липкості. З часом аромат стає пудровим.

   Оксамитовим стає аромат троянди завдяки присутності смолисто-пряно-маслянистих пачулі, які з часом перетягують всю увагу на себе.

   Постійне чергування свіжості і тепла, гіркої пряності і солодкої вершковості, пильності і липкості, абстрактного і чітко вираженого робить композицію інтригуючою і не набридливою. Аромат живий і об'ємний. Є відчуття 3Д. Дуже приємний післясмак. Взагалі, я б добавила A Day in My Life в список бажань, та мій улюблений Cinabre Maria Candida Gentile десь у такому ж напрямку. А ось з іншими композиціями Марка Бакстона я б з задоволенням познайомилася.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар