пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Issara Parfums Dusita

Issara Parfums Dusita



   Для мене Issara Parfums Dusita - це аромат золотої осені й про це свідчать кілька моїх записів. І ось ні чим не підтвердженому бажанню дістати парфуми у спеку не було жодних протипоказань. Щось на рівні інтуїції підказувало, що аромат гарно розплавиться у теплі та зазвучить якось особливо. І я не помилилася. Справді, Issara пасує тепло літа, але все ж вона, як на мене, знову про осінь. Але цього разу це те передчуття багряної пори у ранковому парку, коли виразних ознак ще не помітно, але є стійкий запах, від якого стає сумно, адже це перший "дзвіночок", що літо наближається до логічного завершення.

   П'янке карамельно-винне, ні - ромове шоколадне і коньячне звучання старту Issara у мить змінюється хвойною свіжістю та пряною смолистістю. Пухнасті гілки сосни, розморені на сонці, ліниво виділяють бальзамно-лісовий дух.

   З ледь помітною шоколадністю аромат тютюну у дуеті з вершково-димними тонка бобами.

   Солоно-амброва анімалістичність, запах спітнілого тіла та згадка про йодисте повітря морського узбережжя.

   Камфорно-терпко-гіркуваті, трохи лікарські, дущо з чоловічим характером, ознаки шавлії. Пріле листя, пильність та землистість. Солодкуватість гнилих фруктів та смолисто-шоколадних пачулі, слідом - колюча шипровість.

   Вишнево-карамельна помадність доповнюється ментольністю. Хочеться себе обнюхувати і лише задоволення від "осіннього" аромату Issara компенсує швидкоплинність літніх днів і активне насування золотої пори з філософськими думками.


   2.11.2019

   Я все чекала осені, щоб носити Issara Parfums Dusita, а осінь, наповнена яскравими подіями, проноситься з шаленою швидкістю і все без неї. Та, здається, листопад, саме той ідеальний час для смолисто-деревного аромату, який мені асоціюється з глибоким коричнево-червоним кольором. І дивовижний хвилюючий мармеладно-малиновий світанок був підтвердженням у правильності вибору парфумів на сьогодні.

   Трав'янисто-ментольно-смолисто-хвойний старт. Поєднання свіжості, прохолоди лісу та вишневого огортаючого тепла тютюну.

   Краплина камфорності, натяк на лікарський нюанс, пряна димність шавлії. Землистість, невиразна анімалістичність, яка з часом набуде чіткого звучання, що зробить Issara чуттєвою і емоційною.

   Запах тютюну, здається, головний, поки на перший план не виходить запах деревини з шоколадним підтоном, димністю чорносливу, прілістю осіннього листя та мокрою пильністю. А ще - запах розтрісканої кори.

   Вершковість тонка бобів та карамельність амбри створюють зігріваючий осінній коктейль з алкогольною міцністю та ванільним післясмаком.

   Моя приятелька прокоментувала, що кімната в мить заповнилася яскравим сильним ароматом, як тільки я до неї зайшла. Але описати чим пахне не змогла. Дивно, але я ні разу не помітила ні свого шлейфу, ні ароматної аури, як це часто буває, а тут, кажуть, що виразно і насичено. Обов'язково продовжу прикрашати листопад дивовижною Issara Parfums Dusita!

   7.10.2018

  Issara Parfums Dusita - це ода прекрасній дорогоцінній деревині, в багатогранній палітрі якої є димність і фруктова солодкість, лікерна п'янкість і тваринні інстинкти та потяг, вершкова тягуча манливість та гіркота шкіри, мшиста терпкість та лікарська камфорність. Одночасне звучання натуралізму та символізму. Issara - емоційна, атмосферна і інтимна. Інколи, якщо довго внюхуватися, асоціюється з психоаналізом.

   Теплий бальзамічно-шоколадно-деревний з димною фруктовістю запах деревини. Здається, є щось алкогольне, що нагадує вишневу настоянку. Одночасно густе солодкувате і кислувате, терпке та п'янке.

   Лікарсько-терпкі, димні, камфорні ознаки шавлії. З часом трав'яниста ментольність змінюється з вершково-кремовою тягучістю тонка бобів.

   Тепло чергується з прохолодою та свіжістю.

   Солоно-карамельна амбра з анімалістичністю. "Брудні" відтінки мускусу. Тваринні нюанси впливають на адреналін та загострюють інтерес.

    Сухий запах деревини доповнюється хвойними нюансами та смолистою липкістю.

   Апетитні солодкуваті сухофрукти доповнюють палітру осінніх запахів. Issara, як і при першому знайомстві, мені здається осінньою.

   Терпко-солодко-гірко-анімалістичне звучання примушує забути всі знайомі композиції. Кожен новий вдох викликає залежність і відчуття ольфакторного задоволення. 

1 коментар: