неділя, 23 серпня 2020 р.

Jubilation 25 Woman Amouage

 

Jubilation 25 Woman Amouage

Jubilation 25 Woman Amouage

   У серпні видалися не лише найароматніші світанки, а ще найрізноманітніші. То вологе повітря підсилює ніжний кремово-солодкувато-пряний аромат флокс і запахнює все місто. І в такій же гамі додається зацукреність стиглих слив на мшисто-пріло-землистому тлі. То, як сьогодні, пахне щільним зеленим кольором, припиленим і трохи втомленим від сонця, з тихою гіркотою гальбануму та полину. Коли природа виступає у ролі парфумера, це досконалість та не вичерпне джерело вражень.

   Такі яскраві ольфакторні враження надихають дістати і виразні парфуми. І знову Amouage та цього разу Jubilation 25.

   Солодко-димний запах смирни та сріблястий гірко-шоколадний серпанок ладану. Не встигаю налаштуватися на філософсько-споглядальну хвилю, як з'являється екзотична цукерочна яскравість іланг-ілангу та грайлива кислинка цитрусів.

   Солона карамельність з помітною маслянистісю амбри у поєднанні з гіркотою полину.

   Ледь вловима ментольність змінюється солодкістю сухофруктів.

  Далі так в'язко, тягуче та мінливо, що не встигаю зафіксувати враження. Медово, квітково, фруктово, ладанно, винно, бальзамно. То пахне свіжим, то гнилим, то заспокійливим, то емоційно-позитивним. Солодко, гірко, терпко, пряно.

   Jubilation 25 Woman Amouage - це передчуття осені, коли стиглі фрукти, политі рідким золотом меду. Це досвід та мудрість, коли є баланс між смолисто-димними роздумами, зануренням у "себе" та хмільним винно-лікерним розслабленням. Це гармонія, коли яскрава екзотичність дозволяє відчути стриману чуттєвість. 

Немає коментарів:

Дописати коментар