середа, 5 серпня 2020 р.

Maison de Couture Yves Saint Laurent

Maison de Couture Yves Saint Laurent


Maison de Couture Yves Saint Laurent

   Фраза дизайнера "Елегантність має бути у серці"  як епіграф до Maison de Couture і я з задоволенням підтримую лорановський настрій, тим більше сьогодні. Згадала про цей загадковий та рідкісний аромат вчора на нашій парфумерній зустрічі. Ніякої нової інформації не розшукала з часу мого знайомства з композицією, крім пропозицій придбати флакон у розкішній смарагдовій упаковці за величезні кошти та абсолютно новий погляд на сам аромат.

   Димність бергамоту, солодкувато-гірка соковита надихаюча та життєрадісна зелень. Листя смородини з помітними ознаками котячого лотка та солодко-кислі стиглі ягоди. Вловима камфорність та прозора пряність, а за мить - це виразний кислувато-пряно-гіркий запах коріандру.

   Помадність та кремовість фіалки, фруктова солодкість. Квіткова гірчинка нагадує мені блідо-фіолетові іриси, то вловлюю подих осінніх хризантем. Землистість та солодкувата борошнистість корінців ірису. Фруктовість троянди, яка з часом зазвучить густим помадно-лікерним голосом.

   Маслянистість сандалу та мшиста база.

   "Елегантність має бути в серці". Елегантний Maison de Couture у флаконі з серцем - чи не ідеальну фразу я підібрала? Вийшло абсолютно інтуїтивно, але дуже вдало.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар