середа, 5 серпня 2020 р.

Night Laura Biagiotti

Night Laura Biagiotti

Night Laura Biagiotti


   Колючі альдегіди вриваються у ранок, висвітлюють фрукти, обіцяючи солодкий день. Терпкість, димність, соковитість бергамоту тонізує та бадьорить. Радісна льодяниковість цитрусів піднімає настрій та дражнить фантазіями та маревом про Італію. Адже Night, яку змальовує ольфакторними фарбами невідомий парфумер для Laura Biagiotti, - це ж італійська ніч. Нестримно хочу туди, аж до сліз. "Ти що мала дитина?"- прокоментував мій настрій чоловік.

   Квіткова помадність густа та насичена. В ній сплелися запахи п'янкої туберози, фруктово-ягідної троянди та кремової гвоздики. О! Ще бальзамно-сонячний, гострий голос іланг-ілангу, здобрений пухкою солодкістю ванілі. Пряна солодкуватість кориці додає пікантності, але не перетягує увагу.

   Маслянисто-солодко-гірко-шкіряна та борошниста анімалістичність зливається з розплавленою лавою карамельної амбри. І цей тандем так "смачно" переливається на сонці бурштиново-масними відтінками та дихає лінощами.

   Night Laura Biagiotti - соковито-свіжа, солодко-апетитна, помадно-пудрова, сонячно-сяюча, емоційно-насичена, еротично-спокуслива, життєрадісна та повнотіла. З гірко-терпким досвідом та кремово-вершковою легкістю сприйняття нового дня.

   Колись мені все не вдавалося "роздивитися" палітру Night. Та й не дивно, таке щільне звучання, повільне розкриття вимагає терпіння та досвіду. А ще я тоді не була так сильно закохана у Італію... У характері 1980 років, добротний та розкішний, мінливий та глибокий, спокусливо-манкий аромат для ошатної пані, яка має смак до життя.

   Я неодмінно візьму Night до Італії, щоб парфуми розчинилися у повітрі сонячної країни, щоб духмяність запаморочила голову та підсилила і так яскраві емоції.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар