середа, 5 серпня 2020 р.

Tomato Leaf Illuminum

               Tomato Leaf Illuminum



   Illuminum - британський бренд нішевої парфумерії, заснований у 2011 році Майклом Боуді, стилістом та парфумером, автором більшості композицій. Компанія співпрацює з провідними митцями у дослідженні ролі та цінності аромату як творчого середовища.

   Філософія Illuminum: аромат - це форма мистецтва сама по собі. Мета бренду - зробити нас, любителів парфумів, авторами власної змістовної зустрічі з ароматами, що означає менше таємниці, та більше одкровення.

   Чесно скажу, не знайома була з жодною композицією Illuminum, коли замовила Tomato Leaf. Була впевнена, що сподобається не лише мені, а й чоловіку, і не помилилася.

   Приємність розпочалася відразу зі знайомства з упаковкою та флаконом. Мінімалістичні форми, але з якоюсь магічною привабливістю. Чорна коробка великих розмірів викликає довіру, а важкий прямокутний флакон матового скла зі срібною кришкою видається вишуканим і струнким, не зважаючи на об'єм 100 мл.

   Не давши відстоятися як слід після дороги, ми з чоловіком накинулися на це загадкове Листя томату і з задоволенням обнюхуємо один одного вже кілька днів

   Так, розпочинається м'ятно-ментольною свіжістю та терпкістю листям помідорів. Реалістична оксамитова зелень з ніжним пушком за мить вже розтерта у пальцях. Всі враження виникають миттєво та емоційно захоплюють.

   Краплина камфорності, солодкувато-терпка пряність, солодка липкість...

   І ось цей останній фрагмент, що про солодку липкість, стає насиченим та щільним. Набуває кремово-карамельного теплого звучання.

   Напевно, з часом можна буде "роздивитися" ще багато чого у голосі Tomato Leaf та поки що крім виразного листя томату всі інші характеристики лише натякають на присутність того чи іншого "персонажу". Наприклад, здогадуюсь про присутність фрезії за її прохолодно-деревними особливостями. Солодко-абрикосове радісно-сонячні акценти завдяки османтусу, думаю. А ще вловила ніжну фруктовіу свіжість жасмину. Та на волоссі, виявилося, цілий вінок із білосніжних зірочок і його аромат нагадав мені якісь вінтажні парфуми...

   Tomato Leaf повітряний та дифузний, ніжно-зелений, свіжий та природний. Якби Balmain не мав у своєму списку Vent Vert, то цей аромат я би назвала саме так. Хоча з часом у мене виникають оранжево-апельсинові фантазії.

   Ще Tomato Leaf вражає здатністю бути таким перламутрово-акварельним і дуже виразним. Ну, а шлейф - це окрема "пісня вітру"... Неодмінно потрібно знайти локацію-грядки з гарними помідорчиками для декорацій цій зелено-квітковій красі.


Немає коментарів:

Дописати коментар