четвер, 1 жовтня 2020 р.

Issara Parfums Dusita

 

 Issara Parfums Dusita



    Осінь вона ж така - свінгуючо-динамічна, надихаюча на нове і креативне, на смачне і яскраве, на зігріваюче та розважаюче око та душу. Кажуть "Осінь сумна, але жити весело". Та, напевно, кому як. Коли бачиш навколо одні «родзинки», коли захоплюєшся барвами, коли надихаєшся ароматами, коли імпровізуєш у такт дощу, то точно не до суму. Ну, а любителям парфумерії тим більше не до тієї печалі та меланхолії, адже це час багатогранного ольфакторного досвіду, це час насолоди.

   А ще осінь - це можливість експериментувати з кольорами у гардеробі та різними способами зав'язувати шарфи та хустинки, підбирати парасольки та рукавички за гамою та стилем і будь-який образ підсилити парфумами. Так, все зводиться до аромату, як не крути. І як на мене, це найсмачніша "родзинка" у «look».

   На такі роздуми та піднесений настрій надихнув мене аромат Issara Parfums Dusita, який зовсім недавно вразив розкішним звучанням літом, та все ж я вважаю його саме осіннім.

   І це було потрапляння у "яблучко", так як хвойно-свіже, димно-смолисте, камфорно-лікарське, бальзамно-шоколадне, трав'янисто-пряне, лікерно-п'янке розкриття подарувало мені стільки емоцій та задоволення.

   Issara має здатність бути то липкою, то дзвінкою, потім в'язкою і тягучою. То тонізує свіжістю, то огортає теплом. А тепло саме таке, яке потребуєш у осінній дощовий день - апетитно-запашне фруктово-деревне. Це лише властивості тютюну можуть так кутати в тепле листя, яке просочене і димом, і стиглою вишнею, і шоколадом, і бальзамом.

   Здається, все так пристойно і благородно. Запахи лісу та парку, відомих та не відомих видів дерев, моху та тютюну, вершково-кремових тонка бобів та спокою не дає ледь вловиме індольно-інімалістичне, пріло-гниле, солодкувато-гірко-шкіряне, що інтригує, викликає захват та додає особливої пікантності.

   Шоколадний присмак нагадує кав'ярню, наповнену запахом десертів та кави, і дочекатися обідньої перерви, щоб відправитися туди за потрібною атмосферою, здається неможливо.

   Ще хочеться пройтися улюбленими затишними вуличками і отримати задоволення як від безлюдності із-за дощу, так і від шлейфу, який звивається слідом. Та видався особливо насичений день і можливості такої не виявилося, а ось шлейф все ж не залишився не поміченим навіть у кінці робочого дня. "У вас нові парфуми? Дуже гарні!" - прокоментувала одна з учениць за лаштунками, готуючись до виходу на сцену.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар