середа, 7 жовтня 2020 р.

Danger Roja Dove

 

Danger Roja Dove




   Продовжую жіночно-помадно-кремово-квіткову тему з Danger Roja Dove. Правда, без вчорашнього золотого сяяння Дами у золоті, адже все ж таки "небезпека", "загроза", а саме так перекладається назва. Колючі цитруси з радісно-льодяниково-лимонними, димно-бергамотними, квітково-грайливо-вербеновими ознаками. Позитивно-усміхнену гармонію порушують пряно-гіркі спеції, але не псують, лише додають гостроти сприйняття та пікантності.

   Жасмин стартанув з небезпечного індолу, але помадно-трояндово-фіалкове та кремово-гарденійове оточення приглушили, пом'якшили та згладили ситуацію.

   Екзотики та сонячності, як завжди традиційно, додав іланг-іланг, а фруктової апетитності та осіннього духу - стиглий солодкий персик, який згодом буде розважати то винно-забродившими ознаками з добре помітними танінами та виразною тільністю, то лікерно-солодко-тягучим хмільним звучанням.

   Смолисто-ванільно-кремовий смак від тонка-бобів поступово змінюється сухою пильно-деревною борошнистістю сандалу. Саме сандал помітно протягом всього розкриття Danger Roja Dove. Якщо спочатку аромат деревини створював тло, то згодом зайняв позицію лідера.

11.11.2019

    Солодка радісна льодяниковість вербени та цитрусів. Грайливі відтінки мандаринів чергуються з апетитними апельсиновими, доповнюються кислинкою лимону, гірчинкою грейпфруту та терпкою димністю бергамоту. Такий позитивний старт триває у Roja Dove Danger досить довго, щоб насолодитися мінливістю сонячних звуків та зарядитися бадьорістю, позитивом.

   Коли на зап'ясті з'явилися ознаки мускусу і я готова була скривити носик, повітря наповнилося тягучою вершковістю гарденії і черговий осінній ранок отримав додаткову порцію краси та ніжності.

   Інколи мені запах іланг-ілангу викликає спогади із дитинства - улюблений шампунь "Кря-кря" так смачно пахнів, що хотілося з'їсти. У Danger саме такий апетитний іланг-іланг з цукерочним звучанням і сяянням блискучої обгортки.

   Фруктово-персикова помадність троянди у компанії з кремовістю фіалки з'являються у серці композиції. Ніжна пудровість - ще один штрих до жіночно-елегантно-вишуканого образу.

   Тихе, але виразне маслянисто-анімалістичне звучання змінюється з часом солодкою пухкою ванільністю.

   Цілих чотири дні Danger Roja Dove розважав мене, доповнював образ, піднімав настрій, коли потрібно - не турбував. Одним словом - був найкращим другом.

18.11.2018

   Не тому, що втратила інтерес до ароматів, виключно від зайнятості, почала носити одні парфуми кілька днів. І мушу визнати, що це допомагає "роздивитися" краще композицію. Так, наприклад, другий день проживаю разом з Danger Roja Dove.

   В компанії соковитого бергамоту та веселих цитрусів льодяниково-солодко-квітково-фруктова вербена. Солодко-терпко, по-літньому яскраво та життєрадісно.

   Деревний фон створює сандал.

   Кремово-вершкова, ніжна гарденія в оточенні блідо-фіолетових фіалок з помадним запахом.

   Невиразна масляниста анімалістичність додає глибини, з часом підсилюється пряними нюансами.

   Солодка фруктовість персика чергується з квітковими переливами троянди та кислуватим жасмином. В розпалі композиції вже важко розібрати: чи то персикова троянда, чи стиглий фрукт в квіткових обіймах.

   Цього разу Danger Roja Dove - це Danger і абсолютно ніякої Samsara, квіткова-кремовість, помадно-пудрова ніжність, солодко-фруктова жіночність і спокуса. А ось наскільки небезпечно - можуть дати відповідь ті, хто поруч...

   26.08.2018

    В компанії з льодяниково-солодко-радісними цитрусами кислинка бергамоту та гірко-солодко-квітково-трав'яниста свіжість вербени. Ненав'язлива липкість, яка швидко зникає. І Danger Roja Dove розпочинає поширювати свої "небезпечні" флюїди.

   Бальзамічно-деревний, лікарсько-цукерочний запах іланг-ілангу змінює густа вершковість гарденії на гірко-мускусно-маслянистому фоні сандалу.

   Ніжний голос гарденії доповнюють фруктові нюанси стиглого персика, кремово-борошнистий запах фіалки, медовий, з ледь відчутним присмаком металу жасмин та ванільно-помадна троянда.

   Час від часу цю квіткову гармонію порушує лікарська колючість іланг-ілангу, але цей факт абсолютно не засмучує.

   Густий, вершково-тягучий, солодко-льодяниковий аромат в якийсь мить стає невагомим і майже прозорим. Повітряні вершки делікатно-ніжної консистенції прикрашені пелюстками троянди. Такий витончений десерт - це найліричніша частина композиції, жіночна та романтична, фантазійна та замріяна. Не хочеться зайвим рухом порушити цю атмосферу.

   Непомітно Danger стає густішим. Солодка ваніль та смолисто-вершкові тонка боби додають йому тілесності та гурманності. Маслянистість деревини та льодяниковість знову підсилюються.

   Сьогодні мені хотілося саме цієї квіткової кремовості Danger Roja Dove і сподівання виправдалися. А ще аромат допомагає створити святковий настрій та трохи шарму до образу. Зі святом міста вас нас, рівняни!!!


   6.03.2018

   Вчерашнее фруктово-цветочное настроение продолжаю сегодня с Danger Roja Dove в концентрации парфюм. Чудесная кремово-пудровая нега! Мягкий, теплый, обнимающий, душевный и чуткий аромат! Многослойный десерт с освежающими "изюминками", украшенный лепестками цветов.

   Кисловато-терпкий бергамот уверенно тонизирует. Леденцово-цветочная вербена веселит. Древесная горечь интригует.

   Нежнейшая сливочность гардении в компании с деликатной мякотью персика, фруктовый аромат которого отправляет к Enigma. Лекарственный нюанс иланг-иланга на ванильно-сливочном фоне. Фруктовый запах жасмина хорошо слышно в шлейфе. Он легкий, звонкий, радостный и совершенно без индольности.  Древесность сандала, из-за которой и улавливается сходство с Самсарой.

   Danger незаметно сгущается, приобретает плотность, сладость и иногда даже липкость сочного персика.

   Чередование цветочной свежести, сливочно-ванильной кремовости и пряно-горько-смолистой древесности. Легкости, прозрачности и густой тягучести.

   Когда цветочность утихнет, в древесном запахе можно обнаружить маслянистость и намек на анималистичность. Шоколадно-смолистые пачули отличаются мягкой бархатностью. Терпкость пряной гвоздики удивляет особенной утонченностью и невесомостью.

   Я в Danger Roja Dove не вижу ничего фруктового. Утонченная, нежнейшая фруктово-цветочная гурманика, обольстительная, женственная, кокетливая и, наверно, опасная для противоположного пола. Именно про это и говорит Roja Dove: "Этот аромат буквально перегружен эффектными афродизиаками! Он не опасен для той, кто его носит, он опасен для мужчины, который осмелится вдохнуть аромат с ее кожи"(с). Муж никак не прокомментировал аромат, то ли не обратил внимание, то ли еще что, а на работе шлейф был замечен и одобрен поднятым вверх большим пальцем.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар