субота, 3 жовтня 2020 р.

Boucheron Boucheron

 

Boucheron Boucheron

 

  

   Світло-жовто-теракотові яскраві квіти з насиченим зеленим кольором листя з середини літа і до цього часу прикрашають квітники у парку та скверах. І чим далі до морозів, тим їх кольорова палітра стає життєрадіснішою і не губиться на тлі природи, яка поступово стає багряно-золотою. Легко здогадатися, що мова йде про чорнобривці, які крім багатогранного забарвлення мають не менш цікавий аромат. Недавно у стрічці новин зустріла обговорення парфумів саме з чорнобривцями. Та серед чудових варіантів не виявилося розкішного Boucheron Boucheron. Лише згадка про ці парфуми викликає нестримне бажання напахнітися і ось така нагода трапилась.

   Пікантну гірчинку, навіть дещо різкувату, саме чорнобривців чути на самому початку. Пряно-солодкуваті нюанси, густа фруктовість і дух захоплює від мінливості та багатства відтінків Boucheron.

   Соковитість та кислинка розтертого листя смородини. Яскравий сонячний цукерочно-святковий іланг-іланг.

   Епатажна молочно-п'янка тубероза. Компанія ще та... Зрадіють всі, хто кохається у добротних квіткових композиціях з силою у голосі та харизмою у характері.

   Мильність, чистота та щільність мускусу, який ще не викликає відрази, як це буває у сучасних зразках.

   Свіжість, дзвінкість та скороминучість весни.

   Тягуча карамельність та маслянистість амбри. Анімалістична чуттєвість, тепло та тілесність.

   Колючість моху та борошнистість деревини.

   Вершково-ванільна смолистість бензоїну.

   Парфуми розкривають стрімко, пропонуючи величезну гаму осінніх жовто-рудих відтінків та гірко-солодко-пряно-терпких запахів. Не набридаюче звучання триває так довго, що вдосталь часу уважно роздивитися деталі, переконатися у самодостатній красі та закохатися у аромат. А довготривала спокуслива амброво-тілесна база непомітно проникне в найпотаємніші куточки, де формуються бажання, і ненав'язливо та непомітно, але наполегливо буде вимагати відправитися на розшуки флакону. А розпочиналося все таким щирим милуванням чорнобривців...


   17.06.2019

   Якби я належала до родини Рокфеллерів чи Вандербільтів, я б неодмінно колекціонувала би ексклюзивні ювелірні прикраси. Браслети Сartier, ланцюжки з підвісками Van Cleef & Arpels, сережки Tiffany & Co, персні Boucheron...

   Та наблизитися до мистецтва прикрас та познайомитися з творчістю цих компаній дає маленька можливість, так як всі вони випускають і парфуми. Неможливо не помітити, що флакони для парфумерних композицій у них відрізняються особливим вишуканим дизайном.

   На такі роздуми надихнуло мене знайомство з парфумами Boucheron Boucheron.

   Історія легендарного ювелірного бренду Boucheron розпочалася у далекому 1858 році. Протягом всього часу компанія прославилася у всьому світі своїми оригінальними прикрасами та унікальним камінням. З часом у асортименті з'явилися і годинники з вишуканим дизайном, і окуляри та інші предмети розкоші та аксесуари. Навіть випускають телефони, інкрустовані дорогоцінним камінням.

   Назва французької ювелірної компанії носить ім'я засновника Фредеріка Бушерона.

   Клієнти Boucheron - арабські шейхи та болгарські цариці, імператори Росії та принцеса Монако, іспанська королева та відомі політичні діячі, зірки кіно, художники та письменники.



   У 1988 році на честь святкування 130 річчя з часу створення компанії Boucheron випустили парфумерну лінію, в асортименті якої на сьогодні є 50 композицій. А першим ароматом був Boucheron Boucheron.

   Джерелом натхнення для створення композиції у флаконі у вигляді золотого персня, який прикрашає сапфір, стала магічна атмосфера паризької розкоші та гламуру, що панує на Вандамській площі.



   То яким же має бути аромат? Звичайно, яскравим, насиченим, багатим, розкішним! І щоб носити його, потрібно відповідати всім цим критеріям або ж бути таким сміливим.

   Розпочинається Boucheron димним, соковитим, терпким бергамотом та солодкою фруктовістю. Свіжість та оксамитовість смородини. Пряні та ароматні трави із ментольністю, м'ятністю, бальзамічністю.

   Яке багатство ароматних відтінків! Це справжнє свято для любителів насичених та мінливих парфумів!

   Анімалістична медовість, густа вершкова кремовість, яскрава льодяниковість іланг-ілангу. І ще всього багато-багато...

   Гірчинку та зелену терпкість чорнобривців чути на рівні витягнутої руки. Дивовижно реалістично та колоритно! Хочеться розтягнути це задоволення та солоно-карамельна амбра змінює ароматну картинку. Колюча мшистість видає "породу" та якість. Солодко-гірко, пряно-терпко, бальзамно, потім солодко-ванільно. Парфуми для зірки кіно або ж для творчої особистості з яскравою зовнішністю.

   Коли я тільки отримала Boucheron, чітко чула дивовижний жасмин, та сьогодні чи то спека так впливає чи ще щось, але та фрутово-чуттєва квітковість заховалася за анімалістично-амброво-мшистим звучанням.



   Чудове знайомство! Обов'язково продовжу вивчати інші ароамати Boucheron, які знаходяться в не менш цікавих флаконах! 

   Зауважу, що враження про вінтажні парфуми із флакону, як на картинці. Тетянко, дякую за можливість познайомитися з раритетом!






 

    

Немає коментарів:

Дописати коментар