неділя, 4 жовтня 2020 р.

Blessings Belinda Brown

 

Blessings Belinda Brown


   Blessings Belinda Brown - ще один аромат, який за настроєм та атмосферою видається мені саме осіннім. На жаль, рідини стає у пляшці все менше, документальне фото жахливої якості і я чомусь не придбала ще один флакон, коли була хороша нагода. Хоча, якщо постаратися, знайти можна, так як спостерігаю, що мало хто перейнявся красою Blessings. Впевнена, що це помилкове та поверхневе враження, не вистачило терпіння та наполегливості дочекатися, коли відкриється душа аромату та втаємниченість.

   Blessings Belinda Brown - це ольфакторне диво, бо за допомогою запашних речовин автор створив інтимно-тілесний, душевний та духовний, одночасно відвертий та глибоко особистий аромат. Blessings Belinda Brown здається, не прагне стати зовнішнім, зрозумілим всім, оскільки свої цінності та смисл у самому собі, які зникають при спробі оприлюднити.

   Колючість, свіжість, терпкість, мильність товстої зеленої шкірки бергамоту. Грайливість та льодяниковість лимону.

   Димно-ванільно-смолисто-вершково-кремові тонка боби у всій красі, як відмінний зразок для знайомства з компонентом у композиціях. Чомусь здається, що саме їх голос і чують всі, хто спробував концентрацію парфумованої води у коробці з фіолетовим дизайном. Ну, можливо, ще солодкувато-пряну з гірчинкою та натяком на смолисту липкість деревину кедру.

    А ще є дивовижні солодко-солона карамельність та особлива тілесність, а ще ніжна кремовість та витончена чуттєвість.

   А який жасмин!!! Спочатку холодний та по-осінньому меланхолійний, згодом трепетний та тремтливий, з металевим присмаком та ледь вловимою індольністю, зеленим тлом та лагідною фруктовістю. Як на мене, то саме він створює емоційно-психологічне навантаження у ароматі. Я навіть вловила подібні ознаки "Радості" Пату. Не побігла за пляшкою вінтажних парфумів, щоб порівняти, але запланувала неодмінно ближчим часом вигуляти.


 12/11/2019

   Колючість та димність бергамоту, тонізуюча свіжість, ледь вловима ментольність, гірчинка, лимонна кислинка, фруктова солодкість.

   Густий вершково-тягучий, смолисто-ванільний запах тонка бобів чергується з солодкувато-липкою деревиною кедру.

   Повільно Blessings Belinda Brown стає легшим, наповнюється повітрям, відтіняється бальзамністю.

   Ніби солодка ванільно-карамельна усмішка з'являється переді мною і у відповідь хочеться так само щиро усміхнутися.

   Далі - хвилююча чуттєвість і витончена тілесність - ознаки, яких мені ніколи не вдавалося помітити у Blessings, а можливо, я вже встигла забути. Масляниста анімалістичність з гірко-медово-помадно-шкіряними нюансами.

   Солодка помадність троянди та лимонні зацукрені льодяники. Вершкова кремовість невагома і надзвичайно делікатна. І така ніжність, що хочеться затамувати подих!

   О! Стільки всього нового відкрила для себе у Blessings Belinda Brown!!! Ніби добре знайома емоційно-піднесена композиція, але з новими відтінками, які викликають інші емоції. Але черговий раз переконуюсь, що найкращий час для неї - осінь!

13/11/2018

    Blessings Belinda Brown не шипр, але осінній має характер, як мені здавалося до сьогодні. Минулого разу, коли на початку літа я дістала парфуми, отримала розчарування. Чи то аромат не захотів розкрити всі свої запашні секрети, чи то я не змогла їх уважно "роздивитися". "Потрібно дочекатися осені" - вирішила я. І ось в знак вдячності і моєї терплячості отримала просто якесь ольфакторне одкровення.

   Blessings Belinda Brown вже не той карамельно-вершково-смолисто-густий, амброво-кедровий і осінній. Але саме осіннім холодним похмурим днем він розкрився так дивовижно ніжно та чуттєво.

   Ніби вдихнули в композицію життя, наповнили ніжністю, романтикою та чимось емоційно-піднесеним.

   Терпкість бергамоту, гірчинка та маслянистість шкірки. Соковитість цитрусів та фруктова солодкість. Такий яскравий старт Blessings хочеться розтягнути, щоб отримати заряд бодьорості, надихнутися свіжим та чистим звучанням цитрусів.

   Маслянисто-анімалістичний натяк швидко змінюється солодкою пухнастою і невагомою ваніллю. Смолисто-гірке насичене звучання тонка бобів розчиняється в осінньому холоді, звільняючи місце для найзаповітнішої мрії.

   Ніжна карамельність амбри спочатку має солоний присмак, але за мить стає світлішою, прозорішою, з льодяниковими радісними ознаками і квітковим духом. Ніби пелюстки троянди прикрашають вершковий десерт. Ще мить і це вже великі бутони кремового кольору, які пахнуть персиками та абрикосами і ніжною помадою.

   А жасмин здається сяючим і мінливим: то солодко-медово-фруктовий та теплий, то прозоро-росистий, свіжий та вологий.

   Кремова тілесність та вершково-ванільна ніжність Blessings з часом змінюється солодкуватою деревиною кедру та черговим захопленням автора композиції - Roja Dove. Я не перестаю дивуватися, як аромат може так до невпізнання змінитися. Це приклад того, як просто гарна запашна композиція стає хвилюючою живою та емоційною  історією.


3/06/2018

   Кислинка цитрусів у компанії з льодяниковістю швидко змінюються запахом деревини кедра, яка звучить солодкувато сухо. Індольний жасмин з пронизливим холодним голосом та анімалістичність амбри. А ще її солона карамельність та маслянистість.

   Чуттєвість та тілесність хочеться виділити з поміж усього іншого.

   І в принципі, все. Ось так інколи буває, що навіть улюблені парфуми не викликають емоцій. Так і Blessings Belinda Brown сьогодні не розчарувала, але і не викликала яскравого враження. Не має за що "зачепитися". Швидше за все, це не її пора зараз або ж не її день видався.

28/09/2016

    Не яркие и не очень терпкие цитрусы, но с характерной кислинкой, горчинкой и сочностью. Медленно появляется фруктовая сладость. Кажется, я забыла звучание Blessings Belinda Brown или не узнаю ее в осеннем окружении.

   А дальше очень много сливочности. Нежной, не тягучей, не густой. Что принадлежит она тонка бобам трудно представить, можно только догадываться. Спустя несколько часов их запах станет характерным, смолистым, ванильно-карамельным, бархатным, уютно-теплым.

   Дополняет сливочную нежность влажный жасмин с фруктово-кисловатыми оттенками, добавляя свежести.

   Сладковатая древесина кедра, немного шершавая, с еле уловимой липкостью смолы.

   Еще с самого начала, пока открывала упаковку и доставала флакон, успела надышаться карамельным запахом амбры. А на коже - она соленая, с тихой дымностью и маслянистостью. Еще есть тепло и анималистичность.

   За последнее время из всех ароматов, что я носила, именно Blessings звучит так слитно, что тяжело выделять что-то вообще. Гармоничная ароматная мелодия, в которой много звуков и переходов, но так все переплелось в единое целое.

   Осенняя мелодия для флейты. Ее звуки вплетаются в шорохи веток, оседают пылинками на разноцветных листьях, смешиваются с дымом костров, растворяются в прохладном воздухе.

   Такая же, как летающая паутинка, тончайшая чувственность прослеживается в аромате. А основная линия и идея, как мне кажется - мудрость и осенняя зрелость. И как же я удивилась, узнав перевод парфюма уже после сложившегося впечатления - Благословения - пожелание успеха, счастья, долголетия в адрес другого человека. А может, автор вкладывал еще более глубокое религиозное значение.

   Умиротворение в солнечную погоду. Осень - лучшее время для Blessings. Именно осень помогла мне понять суть композиции. Полное слияние аромата с настроением, ощущениями и природой.

 
8/04/2016
  
    Моя коллекция пополнилась еще одним ароматом Roja Dove - Blessings Belinda Brown. Нет сил ждать пока хорошо отстоится парфюм, потому сегодня впервые выведу его в люди.

   Быстротечные свежесть и кислинка цитрусов, зеленая терпкая кожица бергамота. Цветы жасмина с легкой индольностью в густой зелени.

   Совсем быстро и неожиданно появляется много сливочности с ванильным оттенком тонка бобов. Сладковатая древесина кедра. Ваниль не сладкая, с горчинкой.

   Густая, но не тягучая и не тяжелая кремовость с оттенками то смолистости, то не плотной пудровости, то соли, то помады. Еще слышно амбровость, карамельность, шоколадность, которые молниеносно сменяют друг друга.

   Роза не очень выразительная, она больше дополняет аромат жасмина, добавляя именно ту помадность, что слышно, и фруктовый оттенок.

   Чередование древесины кедра в сливочном облаке бобов тонка и цветов. Густой, немного пыльный запах сменяет свежесть и душистая цветочность. Вспышки кислого, сладкого, древесного, горького, фруктового. Смена теплого и прохладного, бархатного и шелковистого.

   Маслянстая, кожано-пудровая нота с теплом анималки явно присутствует и периодически дает о себе знать.

Немає коментарів:

Дописати коментар