понеділок, 14 вересня 2020 р.

Nahema Guerlain

 

Nahema Guerlain

Nahema Guerlain




   Nahema Guerlain для мене це як світанок, гармонійною красою, життєдайною енергією та магічним дійством якого не перестаю захоплюватися. Він, як і Nahema, щоразу інший, але неодмінно надихаючий та прекрасний. Це початок відліку або камертон для відтворення еталонної душевної рівноваги та вміння вловити найтонкіші вібрації.

   Солодкі персики та фруктова свіжість на тлі димного бергамоту та гіркої зелені дарують повноту відчуттів та щастя від справжності та досконалості.

   Мильність, чистота та блиск альдегідів. Простота розкоші та розкіш простоти.

   Борошнистий гіркувато-пильний гіацинт з осіннім настроєм та квітково-фруктова кремовість прекрасні у своїй природності та щирості, вмінню легко змінюватися в залежності від навколишнього середовища.

   Густа кремово-шоколадно-ванільна тягуча бальзамність викликають жадобу творчої діяльності, заглиблення та вивчення психології аромату та пізнання його душі.

   Солодка малиново-ягідна, помадна троянда, яка згодом стане ніжно-кремовою, - це вершина майстерності ольфакторного художника.

   Делікатний запах деревини сандалу з пряними нюансами та маслянистістю - тло та стабільність, це основа та впевненість.

   Nahema Guerlain - це виняткова запашна краса, наповнена змістом та рушійною силою. Це аромат емоційної сили та наснаги.


Nahema Guerlain

5.06.2020

   Металевий присмак альдегідів та лязгаючий звук трохи лякає і проноситься миттєво думка, що це і є наслідки захоплення вінтажною парфумерією. Як заржавілий ключ із скреготом входить у замкову щілину...і раптом замок легко відкривається і про його існування вже ні разу не прийдеться згадати, як і про металевий присмак та лязгіт.

   Далі світ змінюється до невпізнання і вже ніщо не має значення, коли зустрічаєшся з хвилюючою КРАСОЮ. У такі хвилини я відчуваю себе у музеї, споглядаючу шедеври мистецтва, адже Nahema Guerlain - один із них.

   Апетитні стиглі персики, а поруч - великий букет троянд з помадно-фруктово-мармеладним звучанням. Оксамитові пелюстки квітів ввібрали в себе запах фруктів чи то шкірка персиків пропахлася ароматом троянд. Дивовижно, розкішно, магічно і хвилююче...

   Трояндово-персиковий букет обрамляє вінок із сплетених гірко-зелених стебел та мереживного листя, у який вплітається борошнистість гіацинтів та сонячна льодяниковість іланг-ілангу з екзотичними та бальзамно-деревними нюансами.

   Трав'яниста кремовість бузку на зеленому листі конвалій, а під ними заховані білосніжні перлинки, які не не відразу помічаю.

   Але Nahema - це велична та розкішна трояндова історія, солодка помадність у якій з часом стає густішою та щільнішою. У фруктовому колориті крім персикового відтінку, помічаю ознаки малини та яблука. До всього ще й маслянистість. То пелюстки видаються у краплинах роси, то зацукрені та липкуваті. Сяюча мармеладність змінюється ніжним трояндовим кремом. Тягуча ниточка варення вимальовує складний візерунок на темній гіркоті листя і, як не дивно, виходить трояндовий зефір та зароджується трояндова мрія.

   Квіткова багатогранність та мінливість поступово стає тягучою солодко-гірко-шоколадно-вершково-ванільною бальзамністю, яка повільно розтікається по тілу, зігріваючи теплом, та заповнює світ малиново-рожевим ароматом та безмежним щастям.





8.02.2020

   Не зважаючи, що концентрація edt, колір рідини значно відрізняється. Всього п'ять років різниці, а парфумована вода стає світлішою за забарвленням, терпкішою за звучанням і самої троянди у ній значно менше. Страшно уявити, яка Nahema Guerlain сьогодні випускається... Хоча бувають час від часу і приємні моменти.

   З перших секунд аромат розкривається м'яко та кремово, іншим разом - лікерно і тягуче. Здається, та ж зелень, але без терпкості та камфорності. Навіть димність видається оксамитовою, а трав'янистість в краплинах роси.

   Вершковість та повітряність. Духмяний бузок пахне так, як це буває після дощу. Землиста та борошниста гіркота гіацинту. Соковитість зрізаного стебла. Апетитна екзотичність сонячного іланг-ілангу.

   Солодкість м'якоті персика. Ніжна оксамитова шкірка. 

   А чим далі, тим все більше вражаючої краси та захоплення! Далі - черга троянди - неймовірно запашної, солодко-свіжої, мармеладно-сяючої, з краплинами меду та відтінками екзотичних фруктів. В ароматній палітрі є і смак варення, і гірко-кислуваті ознаки. Троянда жива і реалістична. Її аромат об'ємний і дихаючий, повільно стає густим, солодко-винним, помадним, інколи запудрюється. Крім властивостей персика чую ще й запахи абрикосу, суниці і навіть малини. Далі - кремово-вершкове, зефірне, шовкове звучання.





   2020 рік стартував таким яскравим і емоційним відкриттям Nahema Guerlain! Можна лише здогадуватися, яка краса у флаконі з парфумами... Людочко, пообіцяйте мені, що коли у Вас з'явиться така концентрація, то Ви скажете мені першій!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар