пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

Chance Eau Fraiche Chanel

 

Chance Eau Fraiche Chanel

Chance Eau Fraiche Chanel
     Надолужую прогалину у знанні колекції Chance Chanel і знайомлюся з Eau Fraiche, що в перекладі з франц. означає Прісна Вода. Композиція вийшла у 2007 році у традиційному для Шансу флаконі, але від інших ароматів відрізняється зеленим кольором рідини.

   Свіжий, радісно-безтурботний, як і Eau Tendre (М'яка Вода) надто легкий для сприймання і тому не дивно, що подобається багатьом. Якби мої юні вихованки пахли Eau Fraiche, а аромат пасує як і для такого віку (14-16 років), так і для занять в танцювальному класі, я би була задоволена - мило, не нав'язливо, свіжо.

   Рідко кому не подобаються льодяникові цитруси, солодко-усміхнені, з ледь вловимою кислинкою, восковістю та маслянистістю шкірки. Хіба що незадоволеними залишаться ті, що не сприймають запаху гесперидій або ж ті, що добре знають велику кількість парфумерних шедеврів.

   Солодкість стає щільною карамельною та непомітно переходить чи зливається з запахом пачулі на тлі виразного мильного мускусу. Напевно, завдяки присутності смолисто-шоколадно-деревних пачулі Прісну Воду вважають шипрово-квітковим ароматом, хоча любителі шипрів, мабуть, дивуються. Власне, і квіткових ознак я теж не помітила.

   Якщо порівнювати Eau Fraiche з Eau Tendre, то у першого сила голосу потужніша, а ось завдяки присутності фруктово-яблучних ознак айви мені миліший другий.

Немає коментарів:

Дописати коментар