середа, 23 вересня 2020 р.

Lady Caron Caron

 

Lady Caron Caron

     Кисло-гіркуватий старт Lady Caron Caron з особливостями специфічно-квітково-деревних неролі та свіжо-водянистої магнолії.

   Кремовість "скромної" туберози та солодко-апетитна фруктовість персику. Грайлива свіжість та медовість жасмину у оточенні пухких мускусних хмар.

   Гнилі та індольні риси такі незначні, впевнено можна охарактеризувати, як демократичні, що тим, хто не полюбляє, можна і не зважати. А прихильники залишаться все ж задоволені, бо не компотики сучасні, а таки жасминово-туберозний тандем на тлі деревини сандалу. Так, якщо бути уважним до дрібниць, то неодмінно вдасться помітити і властивості мшистості, яка швидше нагадує лопаючі бульбашки шампанського, ніж багатогранну колишню шипровість.

   Гостро-колючий, хрусткий, квітковий, а згодом мильно-восковий аромат Lady Caron Caron ідеальний тандем до білої сорочки та джинсів. Не перевантажений історичною глибиною, з фруктовою легкістю та американською посмішкою та практичністю. Врівноважений, без особливої емоційності та повною відсутністю драматичності.

   Ознак вишуканої французистої елегантності не помітила, як і бажаної пудровості та помадності, але з досить хорошими манерами та акуратним мейкапом.

5.04.2020

   Я вже давно заглядала на флакон з рисами американського символу свободи та все щось стримувало від покупки. А тут зовсім несподівано і так приємно! з'явилася можливість познайомитися з ароматом. У календарі 21 березня був позначений як День щастя. У парфумерному товаристві учасники влаштовували у цей день різні акції, щоб підняти настрій та порадувати один одного в перший тиждень карантину. Для того, щоб отримати Lady Caron Caron, мені потрібно було написати 5 ознак, чому я себе вважаю щасливою.

   Тепер сміливо можна купувати флакон парфумів у вигляді Статуї Свободи, так як я знаю запах і він мені сподобався, хоча у ньому і не роздивилася моїх улюблених "кароновських" ознак. Та не дивно, так як автор композиції Richard Fraysse, а не Ernest Daltroff.

   Кажуть, у записній книжці Ернеста Дальтрофа був запис з часу, коли він прибув у Нью-Йорк, що обов'язково присвятить аромат нації, яка захистила його в роки Другої світової війни. Вийшла така композиція аж у 2000 році - Lady Caron Caron. Аромат був представлений на офіційному відкритті нового магазину у Нью-Йорку

   Lady Caron Caron - це білоквітковий радісний букет, яскравий та сонячний, в якому свіжість жасмину з фруктовою кислинкою і змінюється, і чергується, і зливається з кремовою вершковістю туберози.

   Відчутні відтінки гнилого та індольного, але вони такі делікатні, що не можуть шокувати чи відразити, а навпаки, радують багатогранними можливостями.

   У ароматі туберози виділяю відтінки молочної карамельності та солодкість печива. Вершковість з часом стає оксамитовою та щільною, а у запасі жасмину вловлюю металевий присмак та дзвінкість.

   Результатом поєднання двох білоквіткових красунь, напевно, з'являється цукерочна льодяниковість, яка змінюється апетитною ягідною солодкістю.

   Та Lady Caron не збиралася розвиватися у напрямку ні компотів, ні гурманіки, як може здатися на перший погляд. Час від часу поява індольних відтінків підтверджувала цю думку.

   Терпко-мильний мускус розбавляє букет, а продовжує - звучання сандалу.

   Я ще добре не розібралася чи має Lady Caron американські ознаки, чи щось лишилося від французьких, з задоволенням повернуся до вивчення композиції. Але можу з впевненістю констатувати, що аромат позитивний та легкий для спийняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар