пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

Chanel N°5 Eau Premiere Chanel

 

Chanel N°5 Eau Premiere Chanel


   Гіркувато-борошнистий запах пудри, за яким майже не помітна кислинка неролі (лише терпкість деревини). Солодкість іланг-ілангу та запах альдегідів, які випромінюють скрипучу чистоту та стерильність.

   Ніжний запах крему та тиха помадність троянди.

   Знову суха, пильна борошнистість та невагома ніжність і витонченість. Вершковість та кремовість. Ледь вловима солодкість ванілі. Натяк на фруктові відтінки.

   Якщо Chanel 5 потрібно зрозуміти, можна злякатися та розчаруватися у "легенді", то Eau Premiere Chanel саме такий варіант, з якого можна розпочати знайомство з П'ятіркою взагалі.

   Подумала, що мені сьогодні не вистачає потужності в голосі аромату, занадто тихо та невагомо, хоча якщо врахувати рід діяльності у день, то саме те, що потрібно. Та через багато годин, як виявилося, я потрапила у власний шлейф і замилувалася ним, а ще через час отримала комплімент та купу запитань.

   У мене американський випуск Eau Premiere Chanel 2008 року. Не зважаючи на об'єм 150 мл, флакон не здається велетенським і ним легко користуватися.

   Інколи запах Eau Premiere мені здається більше кремом для тіла, ніж парфумерною водою. Дуже подібно пахне гель для душу №5. А сьогодні мені нестримно захотілося купити парфумоване мило.

29.09.2019

   Кислинка цитрусів, свіжість та прохолода невиразних неролі. Помадно-кремові невагомі альдегіди задають тон та створюють атмосферу.

   У квітковій палітрі сьогодні чомусь чую лілію із №22. Особливо виразний духмяний екзотичний іланг-іланг. Ще відразу пригадала новинку Chanel - 1957. Думаю, справа у мускусі, який сьогодні у N°5 Eau Premiere з тихими ознаками розпаду та гіркувато-маслянистою анімалістичністю. А можливо, це індольність жасмину, фруктово-медового аромату якого чомусь не помічаю.

   Помадна троянда не нагадує живі квіти ні болгарської, ні дамаської, ні будь якого іншого виду. Така собі парфумерна квітка, але, безумовно, красива. Абстрактна, але зрозуміло, що все ж це троянда.

   N°5 Eau Premiere грайливо кокетничає. То видасться пильно-сухою борошнистою, то закапризує, надує губки та видасть липкість, то ніжно усміхнеться і порадує кремовістю.

   Деревні, землисто-гіркуваті нюанси ветиверу змінюються порцією солодкого ванільного крему. А потім знову так делікатно та витончено помадно-пудрово аромат ніжно огортає власницю.

   N°5 Eau Premiere завжди доречна і універсальна. Не прогресивна та ультра модна, та стабільний показник добротності та якості.

 
30.08.2019

    Після вчорашньої 1957 страшенно захотілося Chanel N°5 Eau Premiere. Добре, що виникло таке бажання і я пригадала, яка ця композиція прекрасна в своїй простоті і ультра жіночна. В ній затишно та комфортно. Не переймаюся, що комусь "голосно" або десь недоречно. Чи це смаки у мене змінюються і хочеться вічних жіночих цінностей - крему, помади та пудри?

   Сяючі помадно-воскові альдегіди і неймовірно смачний льодяниковий іланг-іланг. Ледь вловима весела кислинка цитрусів та гіркувато-зелена терпкість.

   Борошнистість Eau Premiere нагадує №22.

   Апетитна фруктовість і щось приємне, подібне на запах жвачки, роблять аромат зрозумілим і легким для сприймання.

   З часом солодкувата пудровість стає щільнішою, а кремовіть - невагомою.

   Не зважаючи на спеку, аромат грає та мерехтить, час від часу привертає увагу, не зважаючи, що не в'ється пухнастим хвостом. Лаконічна витонченість. 

 
06.02.2019

    Альдегіди і цитруси в поєднанні. Легко, свіжо і з обіцянкою весни. І навіть дивно, що інколи ці альдегіди здаються густими.

   То здається, що Chanel N°5 Eau Premiere більше кремова, то пудрова, то помадна, але як завжди ультра жіночна.

   Льодяниковості додає іланг-іланг. Цитрусова свіжість неролі підкріплюється деревним фоном.

   Фруктове звучання жасмину з ледь вловимою індольністю. Ловлю себе на думці, що хочеться квітів. Різних: весняних гіацинтів, екзотичних тіаре, гіркуватих ірисів, помадних троянд, а ще акації, бузку, туберози, мімози... І це дивне бажання "нанести все одночасно"!!!

6.12.2018

Гель для душу Chanel N°5 пахне по-іншому, ніж мило. На мою думку, більш ніжніше, кремовіше і нагадує не однойменні парфуми, а Eau Premiere.

   Зловила себе на думці, що з задоволенням носила б зараз лише П'ятірку, так як дуже комфортно в цій квітковій помадності. Навіть в магазині не можу відійти від стійки Chanel і рука сама чомусь тягнеться за флаконом. Просто дике бажання купити сучасний варіант, не зважаючи на цілу поличку вінтажних. Але все ж таки дочекаюся Red Edition Chanel.

   Отже, сьогодні - N°5 Eau Premiere Chanel.

   До цього аромату у мене змінювалося відношення та останнім часом любов все зміцнюється і я захоплююсь все більше. Здається, розкриваю нові грані, а Eau Premiere дарує мені у відповідь особливу грайливість.

   Густі помадні альдегіди розбавляються цитрусовою свіжістю неролі. Льодяниковість кокетлива та іскриста. Соковитість зламаної гілочки привертає увагу деревним відтінком та липкістю.

   Крихка пудра пахне "смачним" іланг-ілангом. Солодкість поступово змінюється гірчинкою, а потім аромат взагалі пом'якшується.

   А в повітрі - окреме ароматне життя. Якщо на шкірі розчинилися карамельно-вершково-кремові тонка боби, то простір заполонив кришталевий жасмин і зробив світ легким та ніжним. За цією крихкою квітковістю відчувається тепло та "підтримка" анімалістичних компонентів і тому не здається все це легковажним та безтурботним.

   N°5 Eau Premiere Chanel - тиха кремово-пудрова парфумерна радість

   А з Eau Premiere, здається, не можливо "переборщити". Лише аромат пудри стає все щільнішим, сухішим та більш солодким. З'являється бажання відвідати перукарню не тому що необхідно, а щоб побалувати себе

 



 

 2.09.2018

    У мене Chanel N°5 Eau Premiere Chanel з певного періоду асоціюється з ароматним образом подруги. Одного разу я їй подарувала ці парфуми, будучи впевнена, що це саме її аромат, і потрапила в саме яблучко. Premiere їй і дуже сподобалась, і органічно злилась з її стилем. І мені завжди подобається вловлювати від Тані солодкувато-кремово-борошнистий шлейф.

   Надіти Chanel N°5 Eau Premiere вчора мене надихнула попередня композиція New Look 1947 Christian Dior. Вони, звичайно, не схожі, але десь перекликаються. На мені аромат звучить не так, як на подрузі. При всій кремово-пудровій аурі і квітучості багато повітря і зеленувато-терпкуватих нюансів деревини. Але все по черзі...

   Натяк на цитрусовість завдяки неролі, трав'янисто-деревний фон, кислинка, гірчинка, свіжість та ароматичність.

   Помадно-борошнисті альдегіди з часом стають все густіші.

   Вологий фруктово-індольний аромат жасмину. Щоправда, індольність ледь помітна.

   Стриманий запах іланг-ілангу з характерною льодяниковістю та бальзамічно-деревними відтінками.

   Терпкість деревини сандалу, на фоні якого розквітають троянди з фруктово-солодкувато-помадним ароматом.

   Елегантно, жіночно, прекрасно. Premiere відноситься до універсальних композицій, які завжди будуть доречними. І на кожній поціновувачці вона розкривається по-іншому. Хоча і не лише вона...



 

Немає коментарів:

Дописати коментар