пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

Organza First Light Givenchy

 

Organza First Light Givenchy

Organza First Light Givenchy

   Ще одна Organza Givenchy, але у назві присутня її відмінність - First Light. У такому ж розкішному флаконі, що повторює контури жіночої фігури у сукні із органзи, та у світлому капелюшку.

   Рідина має також ніжний світлий лимонний відтінок, а аромат відрізняється дзвінким кришталевим звучанням білих квітів.

   Ще дизайн коробки на білому тлі, як і сукня моделі на рекламному постері.

   І у Олени Додчук Organza First Light Givenchy вийшла така ж ніжна та тендітна. І саме завдяки іншому погляду фотографа моє категоричне відношення до великої 100 мл пляшки кардинально змінилося. І все, що я минулого разу бурмотіла про грубі форми, блідий колір кришки, синтетичність аромату хочеться забути і терміново реабілітуватись.

   Та все з початку. Так, розглядаючи світлини, я замилувалася грацією пляшки, витонченими складками сукні та ніжним сяянням. Як точно Оленка передала лимонний колір рідини та й саме світло, яке випромінює аромат. Ну, не просто ж парфуми називаються Органза Перше Світло. Мене втішила думка, що не даремно ж я залишила собі цей екземпляр.

   Щоб презентувати фото та додати кілька слів про вміст флакону, розчарування до якого змінилося захопленням, нанесла рідину. І знову здивування. Organza First Light розкрилася абсолютно у іншому світлі.

   Дзвінкі голоси весняних конвалій та запашної жимолості, підсилені солодкістю ванілі, заповнили приміщення. Ожили кришталева прохолода та сяяння, як на світлинах.

   Квіти не лише чергувалися ароматними відтінками, а здавалося, радісно щебетали, а часом перебивали один одного. І ніяких ознак синтетичності, на щастя! Красиві білосніжні перлинки на зеленому тлі соковитого листя, як і вишуканий ніжний колір та аромат жимолості. Чомусь мені здається, що забарвлення парфумів завдяки саме останній.

   Доповнює букет екзотична льодяниковість іланг-ілангу на фоні терпкої гірчинки деревини. Серед цих білих квітів вдається роздивитися і кремовість гарденії та фруктовий дух жасмину з індольними ознаками.

   Так Organza First Light відправила мене у весну, запалила новий інтерес до ароматів Givenchy і пробудила інстинкти мисливця за ароматами.

Organza First Light Givenchy


28.04.2020

   За час карантину я отримала ось вже другий флакон у вигляді витонченого жіночого силуету у сукні із повітряної органзи, але в назві крім Organza є ще парочка First Light, ну, і  від Givenchy, звісно.

   Якщо моє знайомство з Organza було для мене приємним відкриттям і я готова була не випускати флакон із рук, то так очікувана First Light справила протилежне враження. Сам аромат, флакон і навіть кришечка. Пляшка на 100 мл видається здоровенною і абсолютно без тієї елегантності та грації.

   Та все ж вирішила залишити у колекції для порівняння і сьогодні вмовила себе напахніти.

   Солодка ваніль, тягуча вершковість, медова квітковість. Через все це просвічується терпкість та гірчинка деревини. Ледь помітна кислинка справляє враження хмаринки в спекотній день.

   Зелене листя конвалії має характерну синтетичну ознаку, яка часто зустрічається в парфумерії.

   Та в центрі уваги все ж ваніль - солодко-пухка з карамельним присмаком. Доповнює цю гурманську складову кремово-вершковий насичений густий запах бензоїну.

   Мушу визнати, що є один момент, який викликає приємні спогади. І саме справа в тій кислинці, про яку згадувала. Фруктова грайливість, свіжість, легкість та повітряність.

   Льодяниковий лимон, ознак якого так потребувалося на старті, з'явився не кваплячись, але дуже доречно розбавив ванільно-бензольний солодко-тягучий діалог.

   З часом густота аромату розсіялась, а кремовість стала ніжною. Все було б симпатично, але відчуття синтетичності не зникає і на цьому фоні перший випуск Organza видається живим, мінливим та манким.

Organza First Light Givenchy




Немає коментарів:

Дописати коментар