середа, 23 вересня 2020 р.

Par Amour Pour Lui Lucien Ferrero Maitre Parfumeur

 

Par Amour Pour Lui Lucien Ferrero Maitre Parfumeur


   Par Amour Pour Lui Lucien Ferrero Maitre Parfumeur мені хочеться діставати завжди, але обмежена кількість духмяної рідини стримує бажання. Як це рідко буває, але кохання з першого погляду не зникло, а підтвердилось, і я продовжую захоплюватися і дивуватися, додаючи аромат до списку бажань.

   Насичена терпкість бергамоту та тягуча маслянистість вишуканої галантерейної пряної шкіри. (Знову шкіри!)

   Анімалістичне оксамитове тепло стираксу (як у Carnation MdO) та гірко-солодкувата помадність. Вся композиція пронизана бальзамно-східними властивостями та неприхованою чуттєвістю.

   Цитрусова кислинка та солодка грайлива льодяниковість.

   Ментольна прохолода та запахи сухої трави. Невиразна лаванда додає легкості та шовковистості.

   Солодкувато-фруктова духмяність тютюну та характерне оксамите тепло.

   Солона карамельність амбри.

   Бракує слів та поетичності, щоб описати красу аромату, та навіть простий набір схвальних вигуків може передати настрій та враження від цієї чоловічої композиції, яку так уподобали жінки (не лише я!). Французисто-вишукано, глибоко, хвилююче, вражаюче, потужно...

1.04.2020

    За всіма підказками та помітними ознаками мені потрібно було сьогодні дістати фіалкові парфуми і я сама відчувала таку потребу у романтиці та щоб надалі розвивати емоційно-логічний ланцюг невипадкових випадковостей. Але...

   У мене нічого нового фіалкового не виявилося у колекції, а бажання досліджувати актуальне, як ніколи, то з голови не виходить один аромат, який вчора між іншим нанесла на руку. 

   Par Amour Pour Lui Lucien Ferrero Maitre Parfumeur. Одночасно і свіжо - чую духмяність лаванди, і терпко, димно, кисло - куди ж без бергамоту? Радісно-льодяникові цитруси та запашна ментольність. Надихаюче-хвилююче кремово-вершково-смолисто .

   Запах шкіри дивовижно витончений!!! Ніби гірка кремовість присипана цукатами і обрамлена сріблястим контуром фіміаму. Потім медово-помадна анімалістичність, яка несе потужну сексуальну енергію і лише крижана ментольність заспокоює думки та притупляє бажання.

   В повітрі в цей час чути солодкувату винність, від якої плутаються думки.

   Шоколадно-деревні ознаки тютюну чергуються з тихою індольністю і грайливою солодкістю. Димно-землисто-солодкувато-гіркий ветивер змінюється карамельно-солоною амброю та оксамитовим теплом.

   Вражена ароматною магією і силою впливу! Задоволена вінтажною глибиною! Зацікавлена змістом! Навіть не в тому справа, що багатогранно та мінливо, а підкорена здатністю бентежити! "Позачасове благородство", як хтось охарактеризував!

   Якщо ти народився у Грассі, то не факт, що станеш парфумером. Але якщо навчався у Женеві, розпочинав творчість у Парижі, працював поруч Жан-Клодом Еллена, то шансів стати автором хороших ароматів є значно більше. Парфумер Люсьєн Ферреро, який багато років пропрацював у компанії Expressions Parfumées, запустив свою парфумерну лінію Lucien Ferrero Maitre Parfumeur. Враховуючи моє захоплення Par Amour Pour Lui, хочу познайомитися і з двома іншими! У передчутті нового захоплення та відкриття!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар