четвер, 4 листопада 2021 р.

Nahema Guerlain

 

Nahema Guerlain


    На терпкому темному жовто-зеленому, або ж одним словом - оливковому, тлі найапетитніші солодко-фруктові персики, як продовження та розвиток теми із Mitsouko. Запах фруктів стає все насиченішим, ще більше засолоджується. Ось видається вже лікерним, іншим разом кремовим. І навіть не відразу пригадала Софію Гройсман, адже саме у неї мені видавалося найкраще ольфакторне зображення персиків. Та у Nahema Guerlain все ж це виглядає неперевершено.

   Металічне бряцання альдегідів доповнюється ще потужнішим солоно-залізним присмаком гіацинтів, димністю. камфорністю, різкістю та трав'янистістю.

   Сонячно-усміхнений цукерний іланг-іланг. Слідом - ознаки бузку.

   Ванільно-вершкова бальзамна кремовість та екзотична фруктовість.

   Гірко-шоколадна борошниста деревина.

   А троянда? О! Це правжня королева квітів, з багатогранним чаруючим ароматом. Помадно-солодка, малиново-фруктово-зефірна, мармеладно-сяюча, зі свіжістю та оксамитовим теплом.

   До цього часу я ще не відкрила пляшку з парфумами Nahema Guerlain. Напевно, шкодую, щоб не почали псуватися від дії повітря. Та, швидше за все, якби не втішалася розкішною красою parfum de toilette, вже точно відкоркувала би той флакончик.

   Nahema - для мене взірець трояндових ароматів. Можна знайомитися з різними зразками, порівнювати, роздивлятися, милуватися, а володіти варто лише герленівським, він замінить десятки інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар