вівторок, 9 листопада 2021 р.

Vespri Aromatico Nobile 1942

 

Vespri Aromatico Nobile 1942


   19.06.2019
   Перше, що помічаю у Vespri Aromatico Nobile 1942, це димний, терпкий, смолисто-деревний, пряно-прохолодний, багатогранний та чудовий запах ялівцю. Чомусь я відразу пригадала, як ми після парфумерної зустрічі поверталися додому парком та розглядали дерева та кущі, порівнювали ялівець і тую.

   Смолиста липкість та густа солодкість деревини.

   Якщо бути більш уважним, то за насиченим звучанням помічаєш цитрусову кислинку та лікарські нюанси, камфорність та ментольність розмарину. І знову я пригадала прогулянку парком, але це вже було минулого літа в Калельї. Саме так у парку Далмау пахло тепле повітря, в якому змішалися запахи солоного моря та ялівцю, розмарину та туй, агав та дубів.

   На відстані витягнутої руки чую запах розігрітої на сонці деревини та сухої кори, а на зап'ясті - пряні трави, аромат яких організовує та тонізує.

   Vespri Aromatico Nobile 1942 присвячений чудовим запахам Середземного моря, а конкретно - це ода красі запахів узбережжя літньої Рев'єри, яка є душею середземноморської природи.

   Яка чудова нагода порівняти композицію з новинкою Paris - Riviera Chanel (із-за назви, зрозуміло). Та аромат Chanel більш жіночний, м'якший, дзвінкіший, світліший, солодший, сонячніший, в той час коли Vespri Aromatico стає пильно-деревним, синтетично-кашеміровим (не люблю цей запах!), далі маслянистим і відверто чоловічим.



Немає коментарів:

Дописати коментар