середа, 3 листопада 2021 р.

Love Tuberose Amouage

 

Love Tuberose Amouage



   26.08.2019
   Отримавши два дні задоволення та купу компліментів завдяки ароматам Amouage, швидше по інерції сьогодні дістала ще один - Love Tuberose.

   Ця квіткова композиція розпочинається невиразною терпкістю зелені та металевим присмаком жасмину. Та це всього мить і любителі гурманіки отримують порцію солодкого десерту - збиті вершки з ваніллю.

   І навіть деревина пахне солодко, але характерно борошнисто, що мені подобається.

   Та, на диво, аромат стає свіжим і навіть прохолодним, коли замість очікуваної туберози, з'являється фруктово-кислуватий запах жасмину з гнилувато-індольними інтригуючими моментами.

   Тубероза присутня та сьогодні на рівних правах у білоквітковому букеті. Солодко-терпку красуню з зеленим підтоном видає запах печива та запах топленого молока.

   Одночасно ніжний і яскравий, з вершковою кремовістю та грибною землистістю аромат гарденії. Після особистого знайомства з квіткою у Саду Святого Мартіна у Монако у мене з'явився ще більший інтерес до цього компоненту в парфумерії і особливе відношення.

   З білоквітковим ароматом Love Tuberose Amouage чудово мені вдалося полінуватися, відпочити і насолодитися сонячним днем. Романтична красуня та не така проста, як може видатися при першому знайомстві, не солодко-тягуча і абсолютно не нав'язлива.

   24.04.2019
   Красуня тубероза у Love Tuberose Amouage зі всіма принадами. І зеленкувато-деревна терпкість, і кремова вершкова квітковість, і свіжість, і дурманність, і краплина індольності, і гурманіка.

   Білоквіткові друзі доповнюють звучання. Від жасмину - свіжість та фруктова льодяниковість. Від гарденії - ніжність, делікатність, витонченість.

   Моя приятелька зауважила, що у шлейфі пахне жасмином: свіжо-весняно, ніжно-квітково, "дуже гарно!".

   Деревний фон, який то просвічується крізь квітковість, то стає непомітним.

   Love Tuberose Amouage - аромат, що буде зрозумілим для всіх. У ньому є достатньо гідних моментів, які влаштують прихильників цієї специфічної, небанальної квітки. Але міра ексцентричності та спокусливості така мінімальна, що не злякає недосвідчених ароматоманів. Сміливо можна з цієї композиції розпочинати знайомство з туберозними парфумами.

   А тим часом Love Tuberose пахне вже пісочним печивом, повітряним десертом, молоком, вишневим цвітом. Ось чого на собі я не чую, так це ванілі. Та цей факт абсолютно не засмучує.

   Love Tuberose романтична та мрійлива. Не душна, не претензійна, не вимагає відповідного дрес-коду. Мила та лагідна.

   Я з запізненням познайомилася з новинкою Amouage 2018 року. Love Tuberose - це третій аромат компанії із колекції The Secret Garden. Всі композиції (і Lilac Love, і Blossom Love, і Love Tuberose) об'єднує кремова-вершковість, романтизм, мрійливість, манка апетитність та няшність. Не помітити подібність не вдається, не зважаючі на різні квіткові акценти.

   На створення композиції надихнули креативного директора компанії російська поезія та класична музика. Love Tuberose присвятили опері "Євгеній Онєгін" та конкретно ніжній Тетяні, яка щойно закохалася і мріє про взаємність.

   Вчора на занятті одна п'ятирічна дівчинка, перебиваючи моє пояснення, на весь клас заявила, що у неї в садочку закохався хлопчик. "Це прекрасно!" - прокоментувала я. Яка вона була у ту мить щаслива!!! Саме так радісно та безтурботно пахне аромат. Не даремно на початку назви є слово Love.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар