середа, 3 листопада 2021 р.

Gucci No 1 Eau de Parfum Gucci

 

Gucci No 1 Eau de Parfum Gucci



   18.04.2019
   О! Яка це насолода густа терпка солодко-землиста мшистість! Хочеться дихати на повні груди, як після дощу, вбирати в себе всі можливі ароматні відтінки лісу. Солодко-липко-димний бергамот і з гірчинкою шкірка цитрусів.

   Гірко-зелено-борошнистий запах гіацинтів у квітковому хороводі Gucci No 1 Eau de Parfum Gucci перший привертає увагу.

   Прохолода конвалій. Здається, її білосніжні перлинки покриті важкими краплинами дощу. Тендітні гілочки гнуться від ваги та широке листя ніжно огортає та підтримує.

   Такі ж мокрі від весняного дощу мохнаті китиці бузку, які розповсюджують тонкий, але духмяний запах.

   Солодку медовість змінює кислинка герані. Далі - льодяниковість іланг-ілангу та повітряна вершковість. Солодко-трав'яниста кремовість гвоздики дуже нагадала L'Air du Temps Nina Ricci.

   Прохолода змінюється теплом. Квіткова палітра переходить у смолисто-бальзамно-деревну. А мшистість звучить протягом всього розкриття композиції. Все таки улюбленою групою у парфумерії для мене є шипри!

   Я би в мить придбала Gucci No 1 Eau de Parfum Gucci, якби у мене не було Eau du Soir Sisley. Їх об'єднує терпко-зелено-мшистий діловий та строгий характер, який бадьорить, тонізує, надихає та організовує. Дякую за можливість познайомитися з ароматом колекціонеру Тані Пашко! На фото саме її флакон.

Немає коментарів:

Дописати коментар