середа, 3 листопада 2021 р.

Molinard de Molinard Molinard

 

Molinard de Molinard Molinard


 
   17.04.2019
   Molinard de Molinard Molinard - соковита зелень, терпкість, кислинка та фруктова солодкість. Димність бергамоту. Розтерте листя смородини та скошена трава. Гірчинка нарцисів та натяк на індольність. Дзвінкий сміх цитрусів. Здерта молода кора та зламана юна гілочка. Позитивно, натхненно, бадьоро. Зелений колір аромату (не рідини!) - як символ гармонії в природі, символ життя та здоров'я.

   Очікую, що Molinard de Molinard стане колючим шипровим, діловим, рафіновано-елегантним та, виявляється, що помиляюся. Парфуми звучать м'яко та стримано. Лише здаються простими та зрозумілими, в них є багато несподіваних зелено-квіткових сплесків, магічності та прихованої енергії. Molinard de Molinard притягує увагу та покриває лісовим павутинням, з якого не хочеться визволятися.

   Molinard de Molinard - комфортний і розслабляючий, дружелюбний. Він нагадує улюблені зелено-квіткові композиції 1970-1980 років: Silences Jacomo, K de Krizia Krizia, Chanel No 19.

   Яскравий зелений старт переходить у ніжне квіткове серце, наповнене витонченими звуками, романтичністю та тихою інтимністю. Поєднання весняної свіжості конвалії та фруктового аромату троянд  припорошене медовим пилком. Чим ближче до бази, тим все частіше помічаю чергування гіркої землистого ветиверу та вершково-карамельної амбри.

   Я би напахніла Molinard de Molinard Мавку Лесі Українки в період її закоханості, ще до того моменту, коли вона пізнає гіркоту розчарування та зради.

    На початку мого захоплення парфумерією у мене був дивовижний флакон туалетної води Molinard de Molinard, авторами якого є Pierre Dinand та René Lalique. Пригадую композицію як зелено-перламутрову. У якийсь період я чомусь вирішила розпрощатися з ароматом. А сьогоднішні враження про парфуми, які подарувала Людмила (Дуже дякую!!!). У лівому куті фото саме її.

   Кажуть, що сучасний випуск Molinard de Molinard Molinard 2018 року ще кращий за оригінальний 1979 року. При нагоді обов'язкову познайомлюся.

Немає коментарів:

Дописати коментар