неділя, 21 листопада 2021 р.

Unspoken Roja Dove

 

Unspoken Roja Dove



   Серед усіх ароматів Roja Dove, напевно, Unspoken - яскравий зразок парфумів саме з британським характером. Ніби й не емоційний, стриманий, майже мовчазний та при наполегливому знайомстві поступово розкриває свою чарівність. Враження саме як про англійців, які не схильні відкрито виражати свої емоції. Кажуть, що у спілкуванні вони більш формальні та повільно набувають друзів, зате дружба довголітня та міцна.

    Unspoken щоразу, як вперше, видається незрозумілим. Невиразним, абстрактним, невловниим, неокресленим. Терпкуватий, пряно-солодкуватий, з фруктовими ознаками, квітковою свіжістю, медовістю, натяком на інтригуючу анімалістичність, смолистістю та винністю. Так, і ще вдається здогадатися, що це шипрова композиція, хоча звичних лісисто-деревних відтінків не чую.

   Аромат викликає чи то невпевненість у доречності, чи сумніву у потрібності у колекції. Та солодко-фрутково-смолистий густий шлейф привертає увагу довкілля, викликає компліменти та інтерес, бажання дізнатися назву та неодмінно придбати й собі. Наприклад, вчора моя приятелька порівняла його з J'ai Osé Guy Laroche і сказала, що хотіла б пахніти саме так елегантно та гарно.

   І ось я другий день поспіль наношу краплини аромату, назва якого так і перекладається "мовчазний", "невиказаний", щоб осягнути його незрозумілість та невиказаність і, на щастя, черговий раз зачаровуюся. Хоча з густого тягучого звучання не виділяю окремі компоненти, та все ж стає зрозумілою цукерна помадність, пряна борошнистість, шоколадна смолистість, землистість та трохи той загадковий туманний британський характер...

 

Немає коментарів:

Дописати коментар