пʼятниця, 12 листопада 2021 р.

Malabah Penhaligon's

 

Malabah Penhaligon's


   Malabah Penhaligon's - це парфумерні фантазії на тему Індії та прянощів, але спочатку про запашний чай. Відразу подумала про англійське чаювання - народну традицію пити чай о 17.00. Десь днями читала, що британці полюбляють саме індійський чай, а у подорожі з собою беруть англійський. Але це не перевірені факти, тому не буду стверджувати.

   Тим часом Malabah стає солодко-гірко-бальзамно-терпким, зі свіжістю, пряністю, краплиною ментольності. Та при спробі уважно роздивится жменю зі спеціями, вдається впізнати лише солодкувато-деревний запах мускатного горіха та гіркоту кардамону. Та й все це звучання хоча і виразне та, швидше, делікатне й стримане.

   Згодом аромат стає солоно-солодкувато карамельним та запомаднюється, часом видається алкогольним. Тепло Malabah ніжно огортає, створюючи затишну атмосферу.

   Напевно, я не можу бути об'єктивною, бо рідина у моєму чудовому 5 мл флакончику, який можна використовувати як прикрасу для ялинки, випарувалася. Залишилася тягуча густа масна краплина, яка нагадує вінтажні парфуми. Навіть розкриття таке ж повільне, як у естрактів. Для екперименту додала трохи спирту, чим прискорила процес та пряно-деревна тема не змінилася.


Немає коментарів:

Дописати коментар