четвер, 19 листопада 2020 р.

Narcisse Noir Caron

 

Narcisse Noir Caron


   Я не могла дочекатися нагоди дістати Narcisse Noir Caron і "свято" виявилося прекраснішим "самого передчуття". Навіть тримати у руках тендітний флакон, з якого так чарівно флаїть, це вже початок створення особливої атмосфери. Блакитно-бірюзово-золоте зображення у стилі Поля Пуаре на пляшці відволікає увагу і у мить виникає бажання розшукати інформацію про автора та розшифрувати символізм, але це я зроблю потім, якщо раптом оголосять новий карантин, а зараз наношу рідину і насолоджуюся красою.

   Солодка медовість флердоранжу, винні хмільні пари та пухкий невагомий мильно-ніжний перламутрово-мінливий мускус з вловимою витонченою тілесністю і невловимою чуттєвою анімалістичністю.

   Солодкість підсилюється і набуває фруктових ознак.

   З іншого боку доноситься звучання полум'яно-палкого жасмину з тихою індольністю.

   Солодкувата боршнистість деревини сандалу, як тонкий шар пудри найдрібнішого помолу. Моментами ж - медова липкість.

   Помадність та кремовість. Не скажу,що троянди, але десь у цьому напрямку.

   Анімалістичність підсилюється і чую маслянисто-помадно-пряно-гірко-шкіряні ознаки касторіуму. Недавно чоловік придбав настоянку бобрової струї для прийому в профілактичних цілях. Пахне щоразу, як відкриваємо холодильник. Всі, хто знайомий з цим питвом, коментують як зловонне. Нам же запах характерний, не бридкий і нагадує певні парфумерні композиції, до слова, улюблені.

   Я не відчуваю себе ні голівудською дівою Глорією Свенсон, ні роковою жінкою. Не пригадується ні "Бульвар Сансет", ні інший ретро-фільм. Ніяких чорно-білих світлин, ні вінтажних суконь та зачісок. Лише розкіш та елегантність. Рафінована стильність.

   Narcisse Noir мінливий, п'янкий та зачаровуючий. Але зрозумілий. Ніби доросла до його статусу і аромат відкрив свої обійми, по-дружньому розмістився на шкірі, визнаючи у мені достойну особу для довіри секретів.

   О! Як я люблю такі моменти, коли вдається помітити щось особливе, глибоко приховане. Сама собі заздрю!

   Сьогодні Narcisse Noir не про нарциси і не про пітьму. Сьогодні це якесь одкровення та довіра.

   Медово-флердоранжна яскравість з мускусною інтимністю та тілесністю, витонченістю грайливого жасмину та чуттєвістю касторіуму на тлі деревини сандалу.

   Чергування сухої пудровості та оксамитового тепла, зачарування довірою та хмільним станом.

   Це так прекрасно!!! І прекрасно, що зрозуміло! І дивно від цього. Це як пити чай з коронованою особою у невимушених умовах.

   Згодом Narcisse Noir Caron затихає і звучить надто близько до шкіри. Стає як дорога вишукана білизна, наявність якої створює особливий стан задоволення.

   А можливо, лише здається, що затихає, бо протягом дня отримувала компліменти.

 

   24/11/2018

   Солодко-медовий запах флердоранжу доповнився фруктово-кислими відтінками жасмину, індольністю нарцису, помадністю троянди та анімалістичним теплом.

   Трав'янисто-деревна гірчинка та виноградно-винне терпке звучання змішується з солодкою квітковістю.

   Цю специфічну вінтажну квіткову анімалістичність, швидше за все, мало хто вподобає. Але це не про мене! Як же я давно не діставала улюблені аромати Caron!

   Мильний пухнастий мускус і солодкувата деревина сандалу. Солодка невагома ваніль.

   Сьогодні Narcisse Noir Caron яскравий, але легкий, наповнений повітрям і життям. Як ніколи, я його відчуваю і насолоджуюся гармонією аромату. Абсолютно без нуарності і чомусь здається "смачним". Періодично потрапляла в його шлейф, який щоразу мав інше забарвлення. Перша миттєва реакція "від кого так пахне?" змінювалася на "О,боже! це ж мій Narcisse Noir!!!"

   Останнім часом помітила, що на моїй шкірі почали яскраво проявлятися анімалістичні нюанси. Ось і сьогодні доза цибетину просто зашкалює: гірко-солодкувато-медово-шкіряний запах домінуючий після квіткового старту.

   Аромат звучить стримано, не привертає увагу, але емоційно і чуттєво. Створює настрій і налаштовує на відповідність образу - рафіновану елегантність.

   А в кінці дня отримала комплімент і купу запитань про аромат.

 

   20/12/2017
   
   Я не люблю, когда выпадаю из своего гармоничного мира. Трезво смотрящая на не идеальный мир и спокойно относящаяся к людским слабостям и погрешностям, иногда очень расстраиваюсь от маленькой лжи. И мне тяжело найти равновесие и гармонию. Чувство потерянности начало быстро исчезать, просто на глазах, как только я нанесла парфюм. Стало понятно, что мир ароматов меня сейчас излечит.

   Парфюмерных желаний у меня много, но они с каждым днем годом становятся все избирательнее и спокойнее. Одно из самых устойчивых и страстных - познакомиться с винтажными духами Narcisse Noir Caron. Легендарный аромат, которому больше 100 лет, должен, если не носить, то знать каждый коллекционер или любитель. Думаю, сам аромат мне бы понравился. Драматичность и нуарность вызывают у меня восхищение. Да и просто пустой флакон я бы не прочь подержать в руках.

   А пока довольствуюсь вариантом edt конца 90 годов в изящном 30 мл флаконе с черной крышечкой и абстрактным рисунком на синем фоне.

   Обычно достаю Narcisse Noir зимой. Каждый раз кажется, что только знакомлюсь. Вот и сегодня терпкость свежесломанных веточек, пудровая апельсиновая сладость с искорками, помадная роза кажутся мне совершенно новыми.

   Зеленая свежесть сочных стеблей нарциссов. Деликатная горчинка белоснежных цветов и еле уловимая индольность. Намек на что-то неопределенное, но интригующее.

   Фруктово-медовый жасмин и сладко-цветочный флердоранж.

   Древесина сандала нежно-мускусная и бархатная. Сладко-ванильный нюанс, но совершенно прозрачный. То кажутся ванильными цветы, то древесина, то кремовость.

   Мускус, который узнается во всех композициях Caron, легкий, почти прозрачный, с анималистическим нюансом. Характерная телесность и наркотическая зависимость.

   Narcisse Noir в edt хрупкий и утонченный. Тихая звонкость, чистота и невинность. То кажется абстрактным, таинственным, непонятным, отчужденным, то неожиданно появляются эмоции, волнение, чувственность и мощная энергия. Анималистичность усиливается, чем больше вникаешь в суть композиции. Но ни явно, ни открыто, сдержанно и затаив дыхание.

   В моем экземпляре нет драмы, а так хочется. Нет мрачности и тревожности, нет густоты ночи. Ни капли ретро. Мне в нем легко и комфортно. И, конечно, интересно.

   Narcisse Noir пахнет ночной прохладой и одиночеством. Но не в смысле "тоски и печали", а - самодостаточности и независимости. Не представляю его на хохотушке в центре внимания шумной компании, дарящей всем комплименты и сладкие комментарии. Он для той, что стоит в стороне, сдержанная и молчаливая, занятая своими мыслями.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар