вівторок, 17 листопада 2020 р.

Aromatics Elixir Clinique

 

Aromatics Elixir Clinique


    Дощовий ранок задав шипровий настрій. Люблю такі підказки, кохаюся у шипрах, але чомусь розгубилася. Адже запланувала дістати Narcisse Noir de Caron. Та уявила його елегантне звучання та спортивний пуховик і передумала... Не дуже натхненно вибрала Aromatics Elixir Clinique.

    Тихі ознаки маслянистих альдегідів створюють загадкову незрозумілу ольфакторну палітру. Пильно, гіркувато, кислувато, солодкувато. Але не голосно, як очікувалося.

   Солодкуватий запах ромашки та духмяність сіна через пряно-пильну завісу, яка ліниво розпорошується у повітрі.  

   Лікарсько-камфорні ознаки шавлії бадьоро привіталися. Ментольність дружньо усміхнулася.

   Солодкувата смолисто-пріла палітра пачулі нагадала про осінній парк та лавки, які виглядають так фотогенічно, з якого б ракурсу не підійти. А ще сходи, які також створюють особливу атмосферу на світлинах.

   Запах сухої розтрісканої кори та колючість солодкувато-терпкого моху. Запах пожовклого листя на на вологій промерзшій землі.

   Пікантна гіркота, але не надто сувора, навіть дещо стримана, тому хочеться підсилити її потужність.

   Шоколадний дим ладану на тлі деревини.

   Зелена соковита трав'янистість і знову пильно-солодкувата мшистість. Димність та землистість ветиверу.

   Здавалося, що в цьому шипрово-осінньому розкритті квітів не буде. Та несподівано привернула увагу солодкувата вершковість, далі - кремова трав'янистість гвоздики, якась помадність , а потім льодяниковість. Гіркувата борошнистість ірису. І здається, сам Aromatics Elixir запудрився.

   Є ще щось невизначене, ледь вловиме, дуже інтимне. Не тілесне, не чуттєве. Не знаю яке, але впевнено можу констатувати, що "моє".

   Як добре все ж, що я не супротивилася, коли брала у руки Aromatics Elixir Clinique, не зважала на відсутність натхнення. Виявилося, що "апетит приходить під час їди". Інколи потрібно побороти вигаданий страх, щоб побачити красу. І похмурий день може бути гарним. 

   12.11.2018

   Гіркий, терпкий, пряний, трохи кислуватий початок завдяки коріандру. Вологість та насичені лісової палітри завдяки моху, суха солодкуватість сіна - квітам ромашки.

   Кислинку підсилює активний запах герані, а лікарських нюансів та камфорності додає шавлія.

   Льодяникові вкраплення від іланг-ілангу.

   Смолистий запах пачулі з характерними ознаками осіннього парку, в якому пахне осіннім листям, сирим грунтом, деревиною. Шершаво, пильно-солодкувато, оксамитово і прекрасно. Aromatics Elixir Clinique - реалістичне відтворення ароматної осінньої картинки. Дивовижно точно, ніби осіннє повітря розмістили у флакон.

   Бальзамічність, терпкість, трав'янистість, мшистість - на шкірі, а навколо в цей час - солодкувата квітковість і помадність, ніби осіння усмішка.

   Сухий колючий запах ветиверу чергується з вершковістю туберози і трохи вводить в оману, так як суворість несподівано змінюється ніжністю.

   Шоколадний запах ладану ніжно огортає і заспокоює, присипляє думки.

   Делікатна чуттєвість і ніжний мускус.

   16.10.2017

   Мне хотелось подобрать аромат в одной тональности с Miss Dior (конечно, оригинальной), а влажное сырое утро только усилило желание. Представить что-то другое, кроме шипров, я не могла совсем. Сразу же вспомнила о Aromatics Elixir Clinique, который давно не доставала.

   Когда-то, вдохновившись описанием Луки Турина, разыскала и сразу же влюбилась, потом чем-то Эликсир меня пугал и я его обходила стороной, а сегодня просто млею от этой богатой осенней палитры, от этой глубины. Это просто "лесной космос" - невероятный, магический, сложный.

   Кислинка кориандра. Ментольность и камфорность. Терпкость, дымность и маслянистость кожицы бергамота.

   Душистый запах ромашки сменяется влажной мшистостью. Есть ощущение, что находишься в лесу после дождя. Всматриваешься во влажную землю и удивляешься красоте этого странного на вид, но невероятно притягательного аромата. Взгляд скользит по кочкам, мшистым пням, вычурным кореньям, стволам.

   Густой запах пачули - смолистый, дымный, древесный, с горчинкой. Запах коры не просто хорошо слышно, а четко видно рисунок волнистых растрескавшихся волокон, все поры и трещинки. Замечаешь множество оттенков коричневой гаммы.

   Почему-то лекарственность шалфея воспринимается очень легко. Горечь кажется такой приятной и деликатной.

   Aromatics Elixir Clinique -бодрящий и жизнеутверждающий. Хорошо, что именно сегодня я его выбрала, так как предстоит тяжелый трудовой день, а на фоне официального выходного он выглядит еще тяжелее. И Aromatics Elixir подпитает мой трудоголизм огромнейшим зарядом энергии магического зелья.

   Спустя час появляются цветы. Первой о себе заявила помадная роза. Но внимательно рассматривать эту красоту у меня не было возможности, к сожалению. А вот не заметить чувственность я не смогла, такая она пронизывающая. Точно такая, как в Paloma Picasso Paloma Picasso и Risque Roja Dove.

   У Aromatics Elixir Clinique не такой почтенный возраст, как у Miss Dior, но тоже прилично времени прошло, почти как у меня:). Обнаружив, что мы с ароматом ровесники, еще большей симпатией к нему прониклась!

    Как же хорошо, что я не пользовалась Aromatics Elixir! У меня еще есть немного жидкости, пока не приобрету себе флакончик.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар