середа, 6 липня 2022 р.

Vétiver Overdrive L'Orchestre Parfum

 Vétiver Overdrive L'Orchestre Parfum


   Як музика, так і парфумерія викликає емоції, а у поєднанні ці мистецтва створюють ідеальну гармонію та пробуджують ще більші переживання. Щоб поділитися ними спеціаліст із галузі парфумерії та музикант П'єр Гуген заснував компанію L'Orchestre Parfum - Парфумерний Оркестр.

   Напевно, якби мій чоловік цікавився ароматами, то йому неодмінно сподобалася би концепція, тому що він не лише гітарист, а ще й гітарний майстер. Звичайно, я йому розповіла про бренд L'Orchestre Parfum, очікуючи прояву цікавості. У відповідь отримала купу запитань про музику та жодного про аромати.


Фото із офіційного сайту L'Orchestre Parfum

   П'єр Гуген є учасником музичного гурту ще зі студентських років. Крім того, отримав досвід роботи у міжнародних концертах-гігантах як L'Oreal та Puig, працюючи у секції менеджменту. І ось, ведучи подвійне життя, аналізував та вивчав зв'язок між музикою та ароматами, шукав відповідь на запитання: "Чим пахне музика?"

   Перед створенням парфумерного проєкту L'Orchestre Parfum, відвідав багато музичних майстерень, спілкувався з французькими майстрами, щоб зрозуміти й відчути запах музичних інструментів. До слова, у майстерні мого чоловіка я найбільше люблю нюхати різні види деревини та розглядати їх текстуру.

   Всі парфуми L'Orchestre Parfum виготовляються у Грасі. Продукція є 100% веганською, як запевняють на офіційному сайті, використовують лише місцевий натуральний буряковий спирт та на 80% аромати складаються із рослинних інгредієнтів.

   Vétiver Overdrive L'Orchestre Parfum - це перший зразок із подарунка Богдани із виставки Exsence 2022 із Мілана, а отже, це новинка цього року.

   Vétiver Overdrive - це десята композиція L'Orchestre Parfum, авторами якої є Amelie Bourgeois і Anne-Sophie Behaghel.

  
Vétiver Overdrive - "це блюз, який ти слухаєш десь о 5.47 ранку, мандруючи між Новим Орлеаном та Нашвіллом, милуючись світанком над дельтою Міссісіпі" - так характеризують аромат у компанії.

   Автором музичного супроводу до парфумерної композиції є Джансін Джонсон.



Крім того, ще є й пиво з однойменною назвою, яке можна придбати разом з парфумами та вініловою платівкою.



Всі фото з офіційного сайту L'Orchestre Parfum

   Як шкода, що я не люблю пиво. Тому зосереджуся на самому ароматі.

  Слово "овердрайв" я часто чула від чоловіка  та й сама розумію, що це "звуковий ефект", англ. мовою означає "перевантаження". У музичні терміни не буду вдаватися, бо знову відірвуся від композиції, яка мала би пахнути ветівером.

   Та улюбленого запаху рослини, інша назва золотобородник, не помічаю. Ну, перевантажили ж...

  Чую запах гіркої деревини та амброксану, який видався героєм композиції. Свіжість та пряність. Трохи димності та липкості соку бергамоту. Вологість та землистість.

   Згодом деревина набуває солодкуватості, а сам аромат запудрюється та запомаднюється.

   Якщо Vétiver Overdrive вподобає чоловік, то неодмінно подарую йому на ДН. У гітариста та гітарного майстра будуть тоді парфуми від Парфумерного Оркестру.

У майстерні Анатолія Тимощука, гітарного майстра та мого чоловіка



  

Немає коментарів:

Дописати коментар