неділя, 3 липня 2022 р.

Paris – Biarritz Chanel

 Paris – Biarritz Chanel 


   Як відомо, рясно наносити парфуми не дуже хороша звичка. Та якщо все ж нестримне бажання обіллятися запашною рідиною, то сміливо можна це зробити, наприклад, Paris – Biarritz Chanel, особливо у таку спеку, як в останні дні. А за кілька годин ще й аромат оновити з задоволенням.

   Так, ми знаємо, що немає універсального запаху, та важко заперечити, що цитрусові аромати підіймають настрій та знижують стрес. Отож, придбати пляшку чи пляшечку ароматної рідини сьогодні це не розкіш та задоволення, а потреба. Щиро тішуся, коли читаю, що хтось замовив якісь парфуми або хоча б проявляє інтерес чи активно користується. Це не базова потреба у житті та чудова мотивація для відновлення та розвитку.

   Із всієї компанії гесперидій у Paris – Biarritz Chanel найпершими помічаю соковиті лимони з виразним запахом шкірки. Солодка фруктовість апельсинів повільно запомаднюється. Зелено-деревна гіркота неролі та дещо інша гірчинка грейпфрута чергуються.

   Свіжий запах мила та чистоти. Трохи одеколонно та водночас час помітно маслянистість.

   Не виринає із чисельних цитрусових фрагментів весняний запах конвалій, обіцяний компанією Шанель, та якщо довго вдихати аромат із зап'ястя, квіткову свіжість все ж вдається помітити.

   Paris – Biarritz Chanel звучить не агресивно, має стримане розкриття у стилі бренду, і я щоразу дивуюся, що не зважаючи на спеку, добре помітно. Бонусом у кінці виснажливого дня є милий пухкий мускус та кремовий посмак.

    Незабаром серію  Les Eaux De Chanel доповню враженнями про трояндовий Paris - Paris, зразок якого вже очікує на поличці з новинками.

    Більше про Paris – Biarritz Chanel ось тут.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар