неділя, 17 липня 2022 р.

Cedar Blue 1907

 Cedar Blue 1907

Фото зі сторінки  1907 у ФБ

   Восени 2020 року у компанії 1907 зі Словакії вийшла колекція з назвою Frag Ment, у яку увійшли три композиції: Cedar Blue, Whittoria та Vanilla Dry. Наступного року Collection поновили двома іншими ароматами: Green Cream та My Spise.  Такі різні та незначні фрагменти, які надають нашому життю нових емоцій та нюансів.




   Коли я отримала "Блакитний кедр", трохи навіть розгубилася, чому ж його собі замовила? Виразний аромат для чоловіків та ще й з морськими акордами, які не дуже полюбляю у парфумерії. Та він вже є, тому радо знайомлюся, а залишками напахню чоловіка.

   Свіжість та іскриста грайливість у старті бадьорять та вселяють надію на цікавий розвиток. Запашна шкірка лимона та соковитість. Солодкувата льодяниковість. 

   Іншим разом чути різкість та лікарняні ознаки, як у шавлії. Терпкість та гірка трав'янистість.  Димність та ментольність - таки дуже цікаво, і композиція гарно "заходить" поки не розпочинається частина про "море".

  За моє терпіння до неулюбленої тематики бонусом отримала апетитну фрукткову солодкість та помадність.

   Моє позитивне знайомство з компанією 1907, яке розпочалося ще задовго до їх популярності серед шанувальників ароматів, продовжується. Далі за борошнисто-деревним та свіжо-морським розкриттям Cedar Blue буду спостерігати з чоловіка, а сама у передчутті чудової квіткової Whittoria.



  

Немає коментарів:

Дописати коментар