неділя, 10 липня 2022 р.

Wet Cherry Liquor Bohoboco

 Wet Cherry Liquor Bohoboco


Фото з сайту Fragrantica


     Я планувала розпочати сьогоднішню розповідь про гурманську новинку 2022 року з роздумів про обмеження у раціоні солодкого, якщо метаболізм не справляється з зайвими калоріями та зайві кг осідають на стегнах. Та думка за думкою, слово за словом, повідомлення одне, інше, третє, двадцяте і я, як то кажуть "роздраконилась".

   Вже не знаю, що саме було останньою краплиною, чи текст Остапа Дроздова про пасивних рівнян, які сповідують філософію "ні вашим ні нашим", чи цитування на парфумерному ресурсі рускіх Сєргєя Борісова та Юдова... Так соромно за ватних рівнян, за московський патріархат на Волині, за російськомовних українців, за магазин Брокард, який до сьогодні не закрили у торговому центрі Екватор!!! 

   Скільки ще має прилетіти ракет, щоб свідомість та цінності змінилися? Скільки ще має згоріти будинків, щоб перестали чекати визнання в агресивних зверхніх сусідів? Війна доводить, що наші співвітчизники не здатні аналізувати та робити висновки й ми, на жаль, "маємо, що маємо."

   Я ж продовжую захоплюватися поляками, які солідарні з Україною, та виказую їм слова вдячності за допомогу! Мій маленький комплімент - розповідь про польський нішевий бренд  Bohoboco.

   Заснували бренд Bohoboco у 2009 році дизайнери Каміль Овчарек та Міхаіл Гілберт Лах. Їх повсякденний одяг користується великою популярністю серед молоді завдяки практичності та різноманітності і сьогодні. У 2016 у компанії з'являється не лише парфумерна лінія, але і спеціалізований магазин. На сьогодні колекція ароматів налічує 12 композицій.

   Гурманська новинка 2022, з якої я розпочала розповідь, у Bohoboco називається "Вологий вишневий лікер" / Wet Cherry Liquor. Так, це чудовий запашний вишневий лікер саме для літнього дня, адже має кокетливий, легкий, веселий, грайливий характер та апетитне мінливе розкриття.

   Якщо ви не подружилися з Lost Cherry Tom Ford, так як я, то можливо, вам пощастить з Wet Cherry Liquor, який розпочинається з насиченого солодкого тягучого лікерного звучання у центрі бокала з вишенькою. Ягідка тішить фруктовим сиропом, соковитою кислинкою та мармеладним сяянням.

   Терпкість деревини змінюється пухкою ваніллю та ласим десертом. Виразні боби тонка мають у смолисто-вершковій палітрі димну властивість чорносливу.

  Чарівні пильна пудровість та помадність троянди. Гіркота кісточок мигдалю та м'ятна прохолода. 

   Автори презентують аромат як "надчуттєву, майже еротичну подорож у глибини спокус та спогадів". Напевно, натякаючи про спогади чи думки після бокалу хмільного напою. Ну, не знаю, у кого які думки... Можливо, я б теж налаштувалася на потрібний лад, якби інші обставини у житті та інші тексти читала.

   Коли буду у Варшаві, спробую розшукати магазин Bohoboco та познайомитися з іншими зразками. 


Фото з сайту Fragrantica

Немає коментарів:

Дописати коментар