понеділок, 11 липня 2022 р.

Close Your Eyes, And... /Bois de Gaiac et Poire Miller et Bertaux

 Close Your Eyes, And... /Bois de Gaiac et Poire Miller et Bertaux


   У кожного притомного українця назва аромату Міллера та Берто "Закрий очі, та..." викличе лише одне палке бажання "ПЕРЕМОГУ". Далі воно буде стрімко розвиватися у напрямку зустрічей з рідними, які повертаються з фронту та чужих країв, сльозами радості та теплими обіймами, днями та ночами без сирен, складанням планів та фантазуванням мрій. 

   "Закрий очі, та..." уяви прості, звичайні речі, які зроблять твоє життя мирним та щасливим. 

  Я зачепилася саме за назву аромату  "Close Your Eyes, And..." та й сам аромат мені дуже-дуже сподобався. Хоча, звичайно, це моя суб'єктивна думка, а у кожного притомного українця вона буде інша. 

   Ще є, на превеликий жаль, інші жителі нашої країни та їх думки нас не обходять. Їх думки не мають жодного сенсу, бо вони нікчемні. 

    Я захопилася Close Your Eyes, And... /Bois de Gaiac et Poire Miller et Bertaux з першого знайомства та все не могла дочекатися нагоди познайомитися уважніше. "Нічні піжамки" не зменшили інтерес та не розсіяли магію впливу.

    Помадно-квітковий, кремово-мигдалевий, солодко-гіркувато-свіжий, фруктовий, трояндовий, пудровий, ванільний, борошнисто-деревний. Апетитний та манкий, спокусливий та елегантний, огортаючий оксамитовим теплом.

    Думаю, вся чарівність завдяки троянді, аромат якої густий, тягучий та п'янкий, як лікер, солодко-фруктовий, помадно-кремовий.

   Добре помітна димність та борошнистість деревини. Відчувається чуттєвість жасмину, хоча його присутність вдало замаскована. Нагадав у якийсь момент Ubar Amouage.

   Дивно, що до цього часу я не була знайома з брендом Miller et Bertaux, який з'явився ще у 1985 році у кварталі Маре у Парижі. У магазині, інтер'єр якого був доповнений мазками у стилі "а ля Поллок", спочатку пропонували лише речі та одяг, а згодом з'явилися парфуми. Ще ці дизайнери є великими мандрівниками.

   Кожна історія подорожі дарує враження та закарбовує образи, які згодом перетворюються на парфуми.

   "Аромати для тіла та душі, присвячені тим, хто обирає баланс буття та зовнішності"- так обіцяють на сайті компанії.

   Пишуть, що аромати Miller et Bertaux - сенсорна подорож скрізь складні аромати. Після знайомства з Close Your Eyes, And... /Bois de Gaiac et Poire я в цьому не сумніваюся.

     Якщо абстрагуватися від дійсності, то "Закрийте очі, та..." я відправляюся у спогади про свої реальні мандрівки та вигадані, рухаюся від міста до міста, неначе переглядаю улюблені фото у телефоні.  "Закрийте очі, та..."  я потрапляю у розарій у болгарській Албені з безмежною кількістю відтінків кольору та ароматів й мрію про ранок між трояндами у Гринвіч парку. "Закрийте очі, та..." я мрію про флакон з ароматом розкішної троянди у своїй колекції та продоженням знайомства з композиціями Міллера та Берто.

    А ви що уявляєте, коли "закриваєте очі, та..."?

Фото з офіційного сайту Miller et Bertaux

Немає коментарів:

Дописати коментар