вівторок, 28 червня 2022 р.

Les 4 Saisons: Ete M. Micallef

 Les 4 Saisons: Ete M. Micallef


   Днями сумно усвідомила, що вже закінчується перший місяць літа. Щосили намагаємося тішити себе хорошим та все ж війна лякає жахіттями, заливає кров'ю та розхитує нервову систему.

   Вчора отримала посилку від чарівної Богдани з новинками парфумерної виставки Esxence 2022 із Мілану. Так втішалася самій пропозиції, а отримавши до сьогодні так і не відкрила жодну пробірку.

  Та наше змістовне життя - це теж є опір ворожій навалі. Як пише Остап Дроздов: "Ми неминуче програємо - якщо не зробимо лінію фронту з росією самих себе,  свої щоденні звички й практики, свої інфіковані уподобання та смаки".

   Тому обираю сьогодні життєрадісне та сонячне Ete M. Micallef із Les 4 Saisons, яке розпочинається солодко-гіркувато-мильно-помадно-цитрусово. Льодяниково та іскристо.

   Запашна шкірка лимона та квіткова свіжість неролі. Так закортіло мати вдома деревце лимона, що сьогодні обов'язково висаджу зернятко.

   Помадна фруктовість. На ледь вловному мускусному тлі поступово підсилюється смолистість.

   І Ete M. Micallef радісно звучить на зап'ясті та пускає бісики навколо. Нестримно хочеться такого ж душевного спокою. Колючість газованих бульбашок приємно подразнює увагу, а фруктова кислинка пробуджує апетит. Апетит до життя, тому робимо крок, далі ще один й таким чином наближаємося до перемоги. Зберегти здоровим свій психічний стан та своїх рідних - це теж боротьба за незалежність. Часом ліками можуть бути й парфуми. Так що діставайте щось запашне та життєрадісне, як Ete пані Мартіни, та прикрашайте собою світ.

Les 4 Saisons: Ete M. Micallef

Немає коментарів:

Дописати коментар