середа, 1 червня 2022 р.

Sa Majeste la Rose Serge Lutens

 Sa Majeste la Rose Serge Lutens


   Щоранку одне і те ж: не знаю який аромат обрати, чи доречно взагалі його діставати. Часом здається, що не пам'ятаю екземпляри колекції, то не можу пригадати назву...

   Та раптом якийсь чудовий фрагмент, висмикнутий зі світу, пробуджує до життя, викликає інтерес та припрошує ласувати красою, упиватися нею та тішитися.
  
   Так вчора було з трояндовим кущем, який зустріла по дорозі. У мить пригадала Sa Majeste la Rose Serge Lutens і відчула спрагу. Докори сумління розсіялися, не залишивши навіть ні гіркої борошнистості, ні сірої пильності.






   Потім я понаповнювала пробірки парфумами для Оксани. І кожен із замовлених 5 композицій так палко закортіло нанести на себе. Такими вони видалися манкими та улюбленими!

   За кілька годин потрапила у студію свічкарки Ірини, яка наповнена, запашною енергією. Там пахне медом, воском, сіном, різнотрав'ям. У мить спланувала парфумерну зустріч. Ми ж бачилися всі разом, здається, у минулому мирному житті... Та й у цей таємничий простір можна приходити й без пляшечок та флакончиків, там така багатогранна ольфакторна палітра, що її цілющої енергії вистачить, щоб задовольнити поціновувачів.










   Продовженням цього чудового на приємності дня була книга "Любі парфуми" Любові Матвійчук. Напевно, з місяць все збиралася дістатися до полички з парфлітературою та відвертали більш важливі справи та події. А це непомітно й зачиталася... "Новий день потрібно розпочинати із милування світанком, ласування кавою та гортання книгою про парфуми"- вмовляю щоразу себе подумки. "От завтра точно це зроблю" - даю собі слово.

   Ще було одне повідомлення й також на парфумерну тему. Знайома Оленка, яка до слова працює у парфумерному магазині, помітила у родичів повний та запломбований флакон "Манон". Тепер з нетерпінням чекаємо результатів перемовин...

   Ось такими яскравими на ароматні події зробив мій вчорашній день той кущ троянди.  А сьогодні я таки дістала Sa Majeste la Rose Serge Lutens та погортала книгу про каміння та парфуми від BVLGARI. Виявилося, що у них є багато спільного і деякі сторінки видання можуть бути ілюстраціями до аромату, який розкривається терпкувато-зеленкувато-свіжим запахом троянди.





   Поступово Sa Majeste la Rose набуває ледь помітної солодкості, фруктових нюансів та мармеладного сяйва. Краплина кислого мускусу змінюється щільною медовістю та ванільним натяком. Повітря наповнюється квітковою помадністю та солодкуватий посмак доповнює задоволення від ніжного трояндового аромату. Життя продовжується. З першим днем літа!






   

Немає коментарів:

Дописати коментар