неділя, 26 червня 2022 р.

Les Nombres d`Or Vetyver Mona di Orio

 

Les Nombres d`Or Vetyver Mona di Orio


   Все горло пляшки в липкій масній рідині. Усвідомлення того, що парфуми випаровуються, засмучує, та, як казав один наш колега, "це парфуми для ангелів".

    Черговий спрей у Mona di Orio не працює, що вже є характерною ознакою. Терпіти такі незручності можуть лише палкі поціновувачі, звичайний користувач вже давно викинув би пляшку з пересердя.

   Vetyver із Les Nombres d`Or пахне гірко, смолисто, димно. Мені вже кілька днів кортіло цього серйозного елегантного звучання, яке так "заходить" під час завивання сирени.

   Спочатку ледь вловна цитрусова кислинка, як в Alpone Caron, та згодом все більше помічаю соковитість м'якоті та мильну восковість пористої шкірки, а часом й льодяниковість.

    Масне пряне тепло, запах сухої трави та димність, пильність перцю, камфорність.

    Солодкість лабдануму стає помадною, що особливо добре чути у шлейфі. Цю помадність хочу порівняти з медовістю троянди. А можливо, це так фіалка втішається?

    Лікарських ознак шавлії, здається, не помічала. Зате прослідковувалось чергування м'ятно-трав'янисто, камфорно-терпкуватих нюансів. Навіть ніжних квіткових. Та варто лише щось було заперечити, як будь ласка, ціла галявина шавлії, виразність якої навіть перемагала запах ветивера. Як відомо, пахуча олія шавлії допомагає при стресах та неврозах. Напевно, це підтвердження, що гірко-деревні, землисті композиції додають стійкості, коли чути сирену, та підсилюють ненависть до москалів.

   Частину з мускусом "розглядала" уважно та все підбирала слова для характеристики й дочекалася анімалістичного нюансу та "брудних" акцентів.

   Не перестаю захоплюватися ароматами Mona di Orio. Яку не візьму композицію - любов. Якби парфумерка продовжувала творити, які б шедеври парфумерії ми б могли мати.

   Мінлива палітра, чисельні відтінки, які викликають захоплення, пробуджують фантазію 

та бажання пізнавати світ. Цікавість прокидається від пасивного споглядання та паралельно з'являється рішучість та впевненість.

   





  


   

Немає коментарів:

Дописати коментар