пʼятниця, 31 грудня 2021 р.

Tabac Blond Caron Eau de Cologne

 

Tabac Blond Caron



   Я так мріяла колись потрапити у флагманський магазин Caron у Парижі, побачити самовари та неодмінно поповнити колекцію. І зовсім не сподівалася, що моє бажання таки здійсниться, але у Лондоні. Так, я надихалася і надивилася, але нічого не купила, адже запланувала витрачатися виключно на британське.


Fortnum&Mason

   Десь глибоко у душі я шкодувала, що не маю торбу грошей, та маю, що маю, і продовжую втішатися реальними можливостями.


Harrods

   
 По поверненню із Великобританії серед всього іншого був серіал "Містер Селфрідж", як продовження англійського настрою, пізнання історії та смакування атмосфери. І це була хороша порція естетичного задоволення, адже кожна серія розпочиналася кадрами, у яких на першому плані були флакони Карон та Герлен. І навіть 3 серія 1 сезону присвячена виключно парфумерії.


    А до повного ольфакторного щастя мене вже зачекався раритетний зразок Tabac Blond Caron у концентрації Eau de Cologne, орієнтовно 1940-1950 років, ідеальної збереженості!!!

   І саме цей Tabac Blond Caron - не ковбойський, не брутальний, не провокаційний, не про погані звички чи емансипацію, він витончений, дуже емоційний та чуттєво-еротичний. Розкішне закінчення 2021 року!

   Це той стан, коли ти наносиш рідину із цікавості, поповнення знань та покращення здатності носа відрізняти відтінки, непомітно віддаляєшся від дійсності, звужуючи коло спілкування до мінімуму, вловлюєш якісь естетські вібрації, які бентежать та заспокоюють одночасно, тішишся, спостерігаючи за мінливістю, п'янієш від емоцій, які виникають від почутого, та насолоджуєшся гірко-борошнистою витонченістю, шкіряною шляхетністю та квітково-кремовою ніжністю.

   Напевно, коли аромат викликає захоплення, не має значення порядок запашних відтінків та нюансів, але все ж для порівняння та інформації залишу пару речень.

   Отже, димний серпанок бергамота на старті Tabac Blond швидко розсіюється, представляючи витончену гіркоту та борошнисту пряність. На шкіряному тлі з'являється квіткова ніжність, а згодом чути виразний кремово-трав'янистий аромат гвоздики.

   Характерний для Caron мускус з ознаками чистоти та мильності.

   Запах шкіри з краплиною маслянистості та анімаілістичним духом. На мить це про якісне шкіряне взуття, яке викликає ейфорію та задоволення від володіння. Здається, так, банальність, але втішає респектабельністю.

   З іншого ракурсу - це гірко-пряно-шоколадно-кремове звучання - інтимно-особисте. Солодкувато-солоне, як краплина поту і неконтрольовано викликаюче бажання.

   Ознаки тютюну чую у повітрі та вони такі слабкі, що поволі зникають, пахнувши шоколадним теплом та вишневою лікерністю. Ідея, що Tabac Blond має замаскувати той факт, що хтось палить, не стосується даного зразка.

   Гірка борошнистість змінюється солодкувато-ванільно-амбровим звучанням, далі знову гарна кремовість гвоздики і горіхово-карамельно-вершкове "гурманське божевілля".

   Дякую, Людочко, за красу, що на фото! Дякую, 2021 рік, за можливості! Дякую за всі фрагменти та цілі історії! Сподіваюся, попереду найцікавіше! Та було б добре все ж мати ту велику торбу з грошима...

 


Немає коментарів:

Дописати коментар